Bosszúállók: Ultron kora - NYEREMÉNYJÁTÉK!

Bosszúállók: Ultron kora – NYEREMÉNYJÁTÉK!

Szeretnéd moziban megnézni az új Marvel-filmet, a Bosszúállók: Ultron korát?

Esetleg már azt is tudod, hogy kivel mennél el rá?

Akkor ezt a játékot neked találták ki!

Csak egy egyszerű kérdést kell megválaszolnod, aminek megfejtését akár az oldalukon is megtalálhatod!

Like-old a Facebook oldalunkat, oszd meg a játékot, és tageld be a válaszod mellé azt, akit magaddal vinnél a filmre!

A kérdés: hány “Infinity Stone” létezik a Marvel univerzumban?


avengers-age-ultron

A nyereményjáték leírása:

  1. A játékban minden 18. életévét betöltött, magyarországi lakcímmel rendelkező magánszemély részt vehet. Kivételt képeznek ez alól a szerkesztőség munkatársai.
  2. A játék időtartama: 2015. 04. 27 – 2015. 05. 04.
  3. A játékban való részvétel feltétele a Corn&Soda közösségi (Facebook) oldalának kedvelése, a nyereményjátékhoz tartozó felhívás megosztása, valamint a feltett kérdés kommentben történő helyes megválaszolása. (A játék során feltett kérdésre a helyes választ az oldalunkon találhatjátok meg!) Ezen túl a Játékos jelölje meg azt a személyt akivel a vetítésen részt kíván venni!
  4. A Corn&Soda magazin (továbbiakban Szervező) egy páros belépőt sorsol ki a Bosszúállók: Ultron kora című film vetítésére.
  5. A vetítés helye: Cinema City Allee mozi. A vetítés időpontját a sorsolás után tesszük közzé, erről a nyertest külön üzenet formájában értesítjük!
  6. A sorsolás időpontja 2015. 05. 05. 12:00. A nyeremény készpénzre vagy más nyereménytárgyra nem átváltható, a nyeremény nem átruházható!
  7. A Szervező a nyeremény darabszámának megfelelő számú nyertest sorsol. A nyertese(ke)n túl továbbá a nyeremény darabszámával megegyező számú további pótnyertes kerül kisorsolásra, aki(k) akkor lép(nek) a nyertes helyébe, amennyiben a nyertes 24 órán belül bármely okból nem elérhető illetve nem értesíthető.
  8. Az értesítés során a nyertes és partnere a beazonosíthatóság, illetve a nyeremény átvétele érdekében a következő adatait köteles megadni, ellenkező esetben a Szervező a nyereményt nem tudja átadni: név, lakcím, személyi igazolvány szám. A Szervező az adatokat bizalmasan kezeli, harmadik fél részére nem adja át; a nyeremény kézbesítését követően az adatokat nem tárolja.

 A nyereményjátékkal kapcsolatos további kérdéseket a cornandsoda@cornandsoda.com e-mail címre várjuk!

 

Ez is tetszeni fog...