Campus Fesztivál 2016 - Új előadók, régi idill - Corn & Soda

Campus Fesztivál 2016 – Új előadók, régi idill

Új előadók, régi idill - Jön a Campus Fesztivál

A nyár kezdetével párhuzamosan a fesztiválszezon is kezdetét vette, melynek egyik legőrületesebb szórakozást ígérő állomása a debreceni Campus Fesztivál. A komoly múltra visszatekintő eseményen –ahogy 2009 óta megszoktuk- ismét a debreceni Nagyerdő hűs közegében bulizhatnak a fiatalok, ahol a leghíresebb hazai zenekarok és külföldi előadók várják a látogatókat. Habár a zenéé lesz a főszerep, különleges ötvözetre számíthatunk színes szabadidős és szórakoztató programokkal, illetve spontán bulizással.

A Campus Fesztivál Magyarország egyik legnevesebb és legkomfortosabb zenei eseményévé nőtte ki magát. A hagyományhoz hűen ezúttal is távol a vizsgák időszakától és a tanévkezdéstől július 20-án „nyitja meg kapuit’, hogy egészen 24-ig biztosítsa az őrületes hangulatot a rutinos –illetve „fesztiválszűz” látogatók  számára. A zenei előadók, akik már Finnországtól kezdve az Egyesült Államokig látogatták a rendezvényt, több hazánkban, illetve a Keleti Régióban először fellépő külföldi zenekarokat láthatnak/hallhatnak. Köztük a Grammy-díjas, több stílust is ötvöző  Clean Bandit, ami az Egyesült királyság egyik legnépszerűbb együttesévé avanzsált. Emellett a holland indie-zenekar a Kensington, illetve Jess Glynne is tiszteletét teszi, hogy a postpunk egyik legismertebb képviselőjéről, a Therapy?-ról ne is beszéljünk. Természetesen a hazai együttesek és előadók színe-java sem hagyja ki a rendezvényt. Ott lesz a fellépők között a Quimby, Kowalsky meg a Vega és természetesen Debrecen, illetve a magyar rockzene büszkesége, a Tankcsapda.

cb1

Kelet-Magyarország legnagyobb volumenű nyári bulija évről-évre egyre nagyobb népszerűségre tesz szert. A Nagyerdei Stadion árnyékában rendezett Campus Fesztivál a tavalyi évben már, rekordnak számító közel 84 000 látogatót számlált. Az idei rendezvényen –a szervezők reményei szerint- a résztvevők száma jó eséllyel a legutóbbit is túlszárnyalhatja. A jegyárakról és programokról bővebben a fesztivál hivatalos honlapján tájékozódhatunk. Addig is, bulizásra fel!

Ez is tetszeni fog...