Captain America: Civil War trailer és poszterek - Corn & Soda

Captain America: Civil War trailer és poszterek

Image converted using ifftoany

Végre megérkezett a trailer a Captain America: Civil War című készülő szuperprodukcióhoz. A film 2016. május 6-án kerül majd mozikba, de addig még pár finomság érkezni fog. Kezdjük a régen várt trailerrel és néhány poszterrel!

A Captain America: Civil War ott veszi fel a fonalat, ahol az Avengers: Age of Ultron befejeződött. Steve Rogers vezeti az Avengers csapatot az emberiség védelme érdekében. A békesség persze nem tart sokáig, a plotot szerintem mindenki kívülről tudja. Miután egy újabb nemzetközi incidens történik, melyben az Avengers is érintett, egy új rendszert hoznak létre, és a innentől a kormány fogja meghatározni, mikor léphet az Avengers akcióba. Az új status quo megtöri a csapatot, pedig ismét egy kemény ellenféllel kell szembenézniük.

Chris Evans mellett a szokásos szereplőgárdával fogunk találkozni, néhány új arc mellett. Scarlett Johansson, Robert Downey Jr., Anthony Mackie, Paul Bettany, Jeremy Renner, Don Cheadle, Elizabeth Olsen és Daniel Brühl is szerepelni fognak a filmben, amit Christopher Markus és Stephen McFeely forgatókönyve alapján Anthony és Joe Russo rendeznek.

Következzen tehát a trailer és a poszterek, amit tegnap Chris Evans és Robert Downey Jr. közösen jelentettek be tegnap a Jimmy Kimmel Live-ban. Ha nem akarjátok megnézni a rövid interjút, a második videóban megtaláljátok külön a trailert.

 

Végül, de nem utolsó sorban itt vannak a poszterek, jó csemegézést!

captain america civil war 1

captain america 3

captain america 2

Ez is tetszeni fog...