Nyerj páros mozijegyet a Corn&Soda és a Mafab közös nyereményjátékán - Corn & Soda

Nyerj páros mozijegyet a Corn&Soda és a Mafab közös nyereményjátékán

mozijegy

A Corn&Soda Magazin és Magyarország legnagyobb filmes adatbázisa, a Mafab közös nyereményjátékot indít, amelyben rendszeres időközönként páros mozijegyek kerülnek kisorsolásra a helyesen válaszoló olvasóink között.

A játék lényege, hogy premierfilmekről szóló kritikáinkban elhelyezünk egy kérdést, melynek helyes (e-mail címünkre érkező) megválaszolásával esélyetek lesz megnyerni a Mafab által felajánlott, a Cinema City mozihálózatában beváltható páros mozijegyek egyikét. A kérdések megválaszolására nem csupán kritikáinkban, hanem a Mafab.hu oldalán is találtok segítséget.

A nyereményjáték leírása:

  1. A játékban minden 18. életévét betöltött, magyarországi lakcímmel rendelkező magánszemély részt vehet. Kivételt képeznek ez alól a szerkesztőségek munkatársai.
  2. A játék időtartama: 2016. 09. 29-től folyamatosan, amíg a felhívás le nem zárul.
  3. A játékban való részvétel feltétele a Corn&Soda közösségi (Facebook) és weboldalán megjelenő kérdés e-mailben történő helyes megválaszolása (a játék során feltett kérdésre a helyes választ a vonatkozó film kritikájában és/vagy a mafab.hu-n található filmes adatlapján találhatjátok meg).
  4. A Corn&Soda Magazin (továbbiakban Szervező) 2 főre szóló mozijegyet sorsol ki, amelyet a Mafab biztosít a Szervező számára.
  5. A páros mozijegy Magyarország összes Cinema City mozijában felhasználható (kivéve a Palace Mammut mozit), ezek listája elérhető itt. (http://www.cinemacity.hu/cinemas)
  6. Az első páros mozijegy sorsolása sorsolás időpontja 2016. 10. 07. 12:00. A nyeremény készpénzre vagy más nyereménytárgyra nem átváltható, a nyeremény nem átruházható! A nyereményjegyek egy (a moziműsorban szereplő) szabadon választott, 2D-s előadás megtekintésére használhatóak fel.
  7. A Szervező a nyeremény darabszámának megfelelő számú nyertest sorsol. A nyertese(ke)n túl továbbá a nyeremény darabszámával megegyező számú további pótnyertes kerül kisorsolásra, aki(k) akkor lép(nek) a nyertes helyébe, amennyiben a nyertes 24 órán belül bármely okból nem elérhető, illetve nem értesíthető.

A helyes válaszokat a cornandsoda@cornandsoda.com e-mail címre várjuk, névvel, lakcímmel és telefonszámmal együtt.

Továbbá ne felejtsétek el like-olni a Corn&Soda-t és a Mafabot, nehogy lemaradjatok a további nyereményjátékainkról! Sok szerencsét kívánunk!

Az első kérdést a Mélytengeri pokol (Deepwater Horizon, 2016) című filmről szóló kritikánkban tesszük közzé, amelyre a válaszokat október 6, 23:00-ig várjuk. Sorsolás másnap 12:00-kor.

Ez is tetszeni fog...