Csodás antológia érkezik karácsonyra a Könyvmolyképzőtől - Corn & Soda

Csodás antológia érkezik karácsonyra a Könyvmolyképzőtől

A tavalyi Érints meg antológia után idén is izgalmas válogatáskötettel lepi meg az olvasókat a Könyvmolyképző Kiadó. Az újabb antológia a Meghitt pillanatok címet viseli, és várhatóan karácsony előtt jelenik meg. A kötet borítóját László Maya gyönyörű grafikája díszíti, és a kiadó népszerű írói novellái mellett a  Könyvmolyképző Kiadó íróiskolai hallgatónak munkái is helyet kaptak.

Forrás: Könyvmolyképző Kiadó

A kötet fülszövege:

Te szembenéznél a legrosszabb emlékeddel, hogy segíts a legjobb barátodnak? Mernél szerelmet vallani egy titkos találkozón? Engednéd, hogy egy titok közéd és a szerelmed közé férkőzzön?Hiszel abban, hogy a testvéreddel mindig megtaláljátok a közös hangot? Érezted már, hogy valaki éppen akkor lépett be az életedbe, amikor minden remény elhagyott?

Húsz novella, húsz pillanat, amikor megállunk kicsit és egyszerűen csak élvezzük az életet.

A Kölyvmolyképző Kiadó íróiskolásainak munkái mellett a kötetet színesíti Benina, Eszes Rita, Greff Magdi, Róbert Katalin és Rácz-Stefán Tibor írók egy-egy novellája.

A művek szerzői: Benina, Eszes Rita, Fráter Zsuzsanna, Greff Magdi, Chiara, L. K. Patrícia, Misz Anna, Nagy Roxána, Novák Vica, Őszi Alíz, Rácz-Stefán Tibor, Róbert Katalin, Sárközi Erika, Sereg Gitta, Szabó Krisztina, Sztrinkó Réka, Tiszlavicz Mária, Tóth Eszter, Vasváry Csilla, Zugligeti Enna

A kötet előrendelhető: itt

A kötet moly adatlapja: itt

Ez is tetszeni fog...