Csokicsoda! - 10.000 tábla csokoládét gyűjtöttek a Karitáció Alapítvány Bohócdoktorai - Corn&Soda

Csokicsoda! – 10.000 tábla csokoládét gyűjtöttek a Karitáció Alapítvány Bohócdoktorai

Családok, iskolák, cégek, szervezetek, egy szóval kicsik és nagyok közösen több mint 10.000 tábla csokoládét gyűjtöttek össze és tették sikeressé a Karitáció Alapítvány Bohócdoktorainak jótékonysági csokigyűjtését.

2020-as év a rengeteg nehézség ellenére tartogatott örömteli és boldog pillanatokat is az Karitáció Alapítvány számára. A támogatói összefogásnak köszönhetően minden idők legtöbb csokoládéja érkezett be a Gyógyító Bohócdoktorok irodájába december hónapban.

Még karácsony előtt a csokoládégyűjtő segítő programsorozatnak köszönhetően több ezer kórházban gyógyuló gyermek és rászoruló család számára kézbesítettek a bohócdoktorok csokoládécsomagot és tették ezzel örömtelibbé az ünnepi perceket. Az akció különlegessége az egyedi csokoládékra ragasztott üzenetekben rejlett, melynek köszönhetően a családjuktól elszakítva, magányosan, az otthon melegét nélkülözve ünneplő gyerekek Karácsonya is szebb lett egy-egy „Vigyázz magadra”, vagy „Szeretünk” üzenet által. Az adományozókkal közösen éreztettük, hogy nincsenek egyedül és hogy milyen sokan gondolnak rájuk, ezáltal erőt tudtak meríteni, ami segíti őket a nehéz mindennapokban.

Az egész országra kiterjedő összefogást mi sem igazolja jobban, hogy minden idők legtöbb csokoládéja gyűlt össze a Karitáció Alapítvány irodájában. Ezért leírhatatlanul hálásak vagyunk minden adományozónak, hogy a kialakult helyzetben is számíthattunk rájuk.
A csokoládécsomagok küldése nem csak az ünnepi időszakra korlátozódik, szeretnék minden hónapban megörvendeztetni a beteg gyermekeket az édességekkel. Várjuk olyan egészségügyi intézmények jelentkezését, ahol gyermekek gyógyulnak vagy lábadoznak betegségükből és szívesen fogadják az édességeket. Elérhetőségeinket a www.karitacio.hu oldalon megtalálják.” – mondta Masa Márton az alapítvány alapítója.

Fotók: karitacio.hu

 

Ez is tetszeni fog...