Daniel Craig újra James Bond lesz! - Corn & Soda

Daniel Craig újra James Bond lesz!

James Bond

Fotó: mafab.hu

A 007 Spectre: A Fantom visszatér (Spectre, 2015) után bejárta a világsajtót a hír, hogy Daniel Craig végzett a James Bond franchise-zal, és a premiert követő hónapokban tett nyilatkozataiból úgy tűnt, valóban komolyan gondolja a dolgot. Erről azonban nyilvánvalóan megfeledkezett, a Page Six értesülései szerint ugyanis a színész újra elvállalta a szerepet. Szóval nagyon úgy tűnik: Daniel Craig újra James Bond lesz!

Daniel Craig az utóbbi hónapokban pihentette filmes karrierjét, és inkább a színpadra koncentrált, hogy újra felöltődhessen. A 2016-os évben a New York Theatre Workshop Othello című darabjában tűnt fel. A színpadon is remekelő Craig azonban nem tud elszakadni Bond karakterétől, de jó eséllyel az is közrejátszik abban, hogy visszatér, hogy a stúdió a franchise történetében rekord magasnak számító gázsit, 15 millió dollárt ajánlott a színésznek.

James Bond

Daniel Craig Jago szerepében (Othello) Fotó: nytw.org

Az értesülést egyelőre sem Craig, sem a stúdió nem erősítette meg. Arról, hogy mikor kerülhet a mozikba az új Bond-film, egyelőre szintén nincsenek információk.

Forrás: mafab.hu

Ez is tetszeni fog...