Debreceni programajánló: 2014. 11. 18. – 2014. 11. 23. - Corn & Soda

Debreceni programajánló: 2014. 11. 18. – 2014. 11. 23.

subculture part4

Debreceni programajánló: 2014. 11. 18. – 2014. 11. 23. Hamarosan elkerülhetetlenül beköszönt a kegyetlen hideg. Íme néhány program, ahol elbújhatunk a kíméletlen időjárás elől, miközben szórakozunk.

MODEM Filmklub
Ha kedd (11.18.), akkor MODEM Filmklub. Ezen a héten a Mephisto című magyar-osztrák-német, Oscar-díjas filmdráma kerül bemutatásra. A film alapműnek számít, nem érdemes kihagyni a megtekintési lehetőséget!

Átalakuló Debrecen Mozgalom
Ha tenni szeretnél valamit Debrecenért, akkor mindenképpen regisztrálj az Átalakóló Debrecen Mozgalom programjaira. Péntek délután és szombat egész nap (11.21.-11.22.) az átalakulás, a fenntarthatóság, a zöldebb lét lesz a téma. Mindez filmvetítéssel, ötleteléssel, beszélgetéssel, slam poetryvel tolmácsolva az érdeklődők felé.

KOCKAFESZT
Azt hiszem nem tévedek, mikor azt állítom, a LEGO az egyik legjobb dolog a világon. Nem is kell sokat írni az eseményről, ami tömve lesz LEGO-val! Szombaton és vasárnap (11.22.-11.23.) a Kölcsey Központ gyerekkorunk álmává válik a KOCKAFESZT által. LEGO kiállítás, LEGO szobrok, LEGO modellek, LEGO film. LEGO, LEGO mindenhol!

SUB’culture #part4 – Elektronikus Tánczene
“A szubkultúrákat bemutató rendezvénysorozatunk idei utolsó, negyedik állomásához érkezik. Ezúttal az elektronikus tánczenét vesszük fókuszba egészen a 80-as évektől kiindulva napjainkig.” Ami lesz: Transformers és flyer kiállítás, tombola, tűzzsonglőrök, ruhacsere, filmvetítés, after party. Akik zenélnek: Josh, Hana, Dirty Ice, Forgotten Dreams, Dr. Kondor, Giocator, Zsupi, Kisszántó. Időpont: szombat déltuán/este (11.22.). Helyszín: Ifiház.

Beat The City vol.2 w/ BOHUMIL
A Beat The City második felvonásán, szombaton (11.22.) a tech-house-é és a technoé a főszerep. Zenei felelős lesz Flag, Wasp, Cyber, Robert D & Blaaze. Fő fellépőként Bohumil zsonglőrködik majd az ütemekkel.

 

Forrás: sub.hu

Ez is tetszeni fog...