Debreceni programajánló 2014.11.28. – 2014.11.29. - Corn & Soda

Debreceni programajánló 2014.11.28. – 2014.11.29.

east massive rise

Újra itt a heti debreceni programajánló, hogy ne csak otthon, egy finom forralt bor mellett legyen lehetőségetek felmelegedni!Szövegközi kép 1

Sorbonne Sexual @ RS9 Pince
Kicsit jobban eltávolodva kedvenc városunktól, Debrecentől, igazi élőzenés csemegére akadhatunk pénteken (11.28). A budapesti RS9 Pince ad helyszínt a Sorbonne Sexual együttes legközelebbi koncertjének. Az új lemezük hamarosan megjelenik, tehát ez lehet az utolsó alkalom egy többségben “régi” dalokból álló fellépés meghallgatására.

✖ ✖ EATBRAIN NIGHT ✖ ✖ MAZTEK (IT) ✖ ✖ 2014. november 28. péntek ✖ ✖ A38 ✖ ✖
Maradva a Budapestnél, de stílusban és helyszínben eltávolodva is találunk még programot. Pénteken (11.28.) az A38-on dübörögnek majd az ütemek. Felelősök: az Eatbrain oszlopos tagjai Jade és Chris.SU, a Sub.huDebrec’n’Bass és Black Seeds színeiben is játszó Giocator barátunk és sztárvendégként az olasz, méltán híres MAZTEK. Kell mondani, hogy ezt kár kihagyni?

BRAINS @ Roncsbár, Debrecen || ‘14.11.28.
Szerencsére a debreceni közönség sem marad dögös ütemek nélkül. Pénteken (11.28.) a Brains gondoskodik arról, hogy mindenki leadjon pár kilót táncolás, ugrálás, tombolás, arcon pörgés közben. Persze, helyi arcokat is hívott az együttes. A debreceni vonalon Prodee és Lead törekszik majd arra, hogy szétessen a ház. Helyszín: a jól ismert Roncsbár. Hangulat: garantáltan király.

East Massive, Rise! vol.4@ Romkert /NOVEMBER 29.
Akinek nem lenne elég a pénteki pörgés – és miért is lenne? – az mindenképpen utazzon át Nyíregy’-re szombaton (11.29.). A hangulat itt is forrónak ígérkezik. Akik befűtenek: AfroDZAQM és a már-már rezidensnek számító Slabba és RasTacsko.

Bihar’core Family presentz: Ghetto Bankett Bonye Tribute w/ FUNKTASZTIKUS, ONE DOG, HÍRWEVŐK
De lesz még más is szombaton (11.29.) és nem is akármi! Bonye emlékére és tiszteletére rendezett Ghetto Banketten fellép Funktasztikus, a ONE DOG, és a HÍRWEVŐK. A skreccs-felelősök ezúttal Erik TSalinskyGeo és Rokko lesznek.

 

Ez is tetszeni fog...