Debreceni programajánló 2014.12.16. - 2014.12.20. - Corn & Soda

Debreceni programajánló 2014.12.16. – 2014.12.20.

Debreceni programajánlónkat olvashatjátok a 2014.12.16. – 2014.12.20 közötti időszakra, viszont aki a karácsonyi hetet nem hulla fáradtan akarja kezdeni, az semmiképp se menjen bulizni a hétvégén! Bár ezt lehetetlen lesz betartani a heti programok kúlságát tekintve.

rhapmotel

DEIK Irodalmi Party @ Felező Klub
Ki gondolta volna, hogy az ‘irodalmi’ és a ‘party’ szavak jól illenek egymáshoz? Hát aki már járt irodalmi party-n. Ha Te még nem, akkor most itt a lehetőség! Kedden (12.16.) aFelező Klubban egy kis felolvasással, slammeléssel melegítenek be a debreceni költők, slammerek, aztán bárki mikrofont ragadhat és szövegelhet. Ezek után kezdetét veszi a “kulturált” ereszdelahajam.

Jótékonysági jégkorcsolya est
A Debreceni Egyetem jótékonysági estet szervez szerdán (12.17.) a debreceni Jégcsarnokban. Bárki, aki rendelkezik egyetemi diákkal és hoz magával egy csokit vagy egy plüsst, az ingyen korizhat. Bizony, ilyen egyszerű. Az összegyűlt adományokat az Átmeneti Otthonban élő gyermekekhez juttatják el a szervezők.

Határpontok
Pénteken (12.19.) újabb határpontokat léphetünk át a Modemben. Ahogy az esemény leírásában olvashatjuk: “Kísérleti témáink továbbra is a kortárs kontakt improvizáció, a vizuális-szakrális tér, a szakrális-pszichedelikus zene, átlényegülés és Karácsony közeledtével: a születés maga.” Szervezők, közreműködők: Gyöngy Dániel, Holb Ibolya, Modern Tánc Játék Stúdió, Kara Dávid (aka Borderlight), Szántó Tamás (aka Kisszántó), Szőr Zoltán (aka Forgotten Dreams).

GHOSTCHANT (EXKLUZÍV VIDÉKI DEBÜTÁLÓ KONCERT), THE SOUTHERN ORACLE, WASTED STRUGGLE
Aki szombaton (12.20.) hardcore, metal dübörgésre vágyna, mindenképpen sasolja meg a Dharma Klub aznapi programját. Fellépők: a GHOSTCHANT, a The Southern Oracle és a Wasted struggle együttesek. Ha a GHOSTCHANT miatt mennél, akkor főleg kihagyhatatlan, hiszen a srácok nem túl gyakran járnak a cívisvárosba.

## KEXX AFTER: WINTER EDITION w/ CLOUD 9+ ##
Az “élőbb” elektronikus zene kedvelőinek a hajdúböszörményi Kexx Aftert ajánljuk szombaton (12.20.). Hogy miért? Csak meg kell nézni a line up-ot! Dj Mészy, Skartoon, Proof of Life, Rokko és a Cloud 9+. Na, megjött már a kedved?

RH & Cropp presents RHapmotel! (Bankos /Ponza /FL…)
RH lesz, érted? RH! Évzáró RH szombaton (12.20.)! Kell ennél többet mondani kedvcsinálás gyanánt? Nem, valójában nem kellene. De azért nézzük meg, milyen nevekkel dobálózhatunk: BANKOS, PONZA, KOOL KASKO, a FAKTORLABOR, a HÍRWEVŐK, az ABRAKABLABLA, PIERCI, SONNYKRAFT, MESS’P és ERIK T. Azt hiszem sokak nevében mondhatom: VÁÚ!

PIMP with MATEO & SPIRIT
Már az eddigiek alapján is nehéz lesz a szombat esti (12.20.) programválasztás, hogy még bonyolultabb legyen, itt van még egy remek, szombati buli: a PIMP with sorozat újabb bulija. Főfellépőként a MATEO & SPIRIT páros, előttük a házigazda Tito Rascal, utánuk a már-már társházigazda Dirty Ice dallamzsonglőrködik.

 

A cikk eredetileg a sub.hu oldalon jelent meg.

Ez is tetszeni fog...