Debreceni programajánló február 20.- 22. - Corn & Soda

Debreceni programajánló február 20.- 22.

Ezen a hétvégén is válozatos programok széles skálájáról válogathattok! Irány Debrecen!

debbass

Péntek (02.20.)

SZOBA * Nyolcadikosok, Flexible Juice (albumbemutató!) w. MAYBERIAN SANSKÜLOTTS _ kisszántó djpopszett
“Minden zene forrása a hálószoba. Ha nem is a zene maga de felvilágosult ötleteink ebben a környezetben születnek, amiket aztán ugyanitt formálunk hangokká. Esetleg zenévé. Miután sokadik nagyszerűnek tartott dalunkat is elvetettük, úgy a visszajelzések reményében hálószobánk egyben koncerttermünk is! Hívjuk Szobának, és február 20-án mindenki Szobája az Ifjúsági ház pincéjében a Dharma Klubban lesz berendezve. Gyertek szobára!”

Szombat (02.21.)

12-ik születésnapi Skafunderz koncert
Skafunderz, hogy meghálálja közönsége kitartó, több, mint egy évtizedes támogatását, egy ingyenes szülinapi, roncsbáros koncerttel kedveskedik. A Skafunderz mellett (tulajdonképpen előtt) fellép még az OUTRAGE és a Sky Fanatic. Járjon a láb!

SKC | Debrec’N’Bass @ Kaptár Klub
Egy elmaradt novemberi buli pótlása az idei első Debrec’n’Bass party, ahol a főszerepben, elsősorban a tört ütemek állnak. Főfellépő: SKC. Mellette helyi, ismerős arcok is jelen lesznek. Név szerint: NFRFlagLead és Mitoklin pörgetik majd a korongokat.

Vasárnap (02.22.)

Csoportos Barázdaság – A debreceni lemezbörze
Barázdaságot immár 11. alkalommal rendezik meg. Érdemes elnézni, ha zene és a zenehordozók rajongója vagy! Részletes ajánlás itt és a facebook esemény leírásában található.

A cikk eredetileg a Sub.hu oldalon jelent meg.

Ez is tetszeni fog...