Donald Trump Zapp Brannigan-módra - avagy a Futurama és a politika - Corn & Soda

Donald Trump Zapp Brannigan-módra – avagy a Futurama és a politika

zapp brannigan

A Futurama egyik szereplője, Billy West – aki többek között Zapp Brannigan, Dr. Zoidberg és Fry hangját is kölcsönözte – most Donald Trump idézeteket mutat be nekünk Zapp Brannigan-módra. Donald Trump aranyköpései mindenképp megérnek egy misét, és Billy West nagyon eltalálja mindnél a hangsúlyt.

West így jelentette be a sorozatot: “ZAPP presents…Famous Trump Quotations”. Minden videóhoz tartozik egy kép Zapp Branniganről, valamint az idézet forrását és a dátumot is kiírták hozzájuk. West ezzel a kampánnyal a #MakeAmericanBrannigan hashtaget próbálja népszerűsíteni. Nos, sikerrel jár. A “What I say is what I say” (azt mondom, amit mondok) és a “The concept of global warming was created by the Chinese” (a globális felmelegedést a kínaiak találták ki) szintű elszólások gyönyörűen beilleszkednek a Futurama koncepciójába. Végül is Brannigan volt az, aki kitalálta a “sexlexia” kifejezést és rosszul ejti ki a champagne (pezsgő) szót. Ez persze csak azoknak igazán vicces, akik nézték a sorozatot (angolul). Nem tudod, miről van szó? Pótold, mert a Family Guy kismiska a Futuramához képest.

A Futurama producere, David X. Cohen elmondta, hogy Brannigan karakterét félig Kirk kapitány, félig William Shatner ihlette. Matt Groening, a sorozat alkotója szerint viszont Phil Hartman a bűnös. Tulajdonképpen teljesen mindegy, mert most, hogy Donald Trumppal fűszerezték meg a Zapp-pet, jobb nem is lehetne a történet.

West ígéri, hogy folyamatosan új videókat fog megjelentetni az elnöki kampány során, hiszen bizonyára rengeteg okossák el fogja még hagyni Trump száját. Mi lesz a következő? Zoidberg?

A személyes kedvencünkkel kezdjük a sorozatot:

Ez is tetszeni fog...