Don't Breathe red band trailer - mintha Hitchcock cracket szívott volna - Corn & Soda

Don’t Breathe red band trailer – mintha Hitchcock cracket szívott volna

dont breathe

Megjelent Fede Alvarez Don’t Breathe (Vaksötét – komolyan ez lesz a címe magyarul? – a szerk.) című horror thrillerének legújabb red band trailere, tele vérrel, könnyekkel, káromkodással és terrorral.

Rocky (Jane Levy) Detroitban küzd egy nehéz élettel. Nemtörődöm szülőkkel kell nap mint nap szembenéznie, miközben próbál mindent megtenni a húgáért is. Szóval mikor a barátja, Money (Daniel Zovatto) és a haverja, Alex (Dylan Minnette) be akarják venni egy buliba, ami igazán jó pénzt hozhat, nem hezitál. A trió rendszeresen gazdagok házait rabolja ki, aztán eladják, amit csak lehet, de most valami egészen hátborzongatóban mártóznak meg pénz helyett.

A legújabb célpontjuk egy öreg, vak veterán háza (Stephen Lang), aki rengeteg pénzre tett szert egy jogi megállapodásnak köszönhetően, melyet azután kapott, hogy a kislánya meghalt egy cserbenhagyásos balesetben. Mikor Rocky és társai bejutnak a házba, szembesülniük kell vele, hogy nem egy magatehetetlen öregemberrel lesz dolguk.

Az új trailer nem csak a plotot mutatja meg nekünk, hanem a film egész hangulatát is. Vérfagyasztó, kiszámíthatatlan és gyomorforgatóan brutális. Alig várjuk. A Don’t Breathe augusztus 26-án kerül mozikba az Egyesült Államokban, majd szeptember 9-én az Egyesült Királyságban.

Ez is tetszeni fog...