Dühöngés a hajón - ma este Rage koncert! - Corn & Soda

Dühöngés a hajón – ma este Rage koncert!

Harminc év egy ember életében is nagy idő, hát még egy trió esetében, ahol három embernek kell gyakran nap mint nap egymásra hangolódnia!

Rage rageIgaz, a Rage zenekarnál csak Peavy Wagner  jelenti az állandóságot (ilyen névvel muszáj is neki), de maga a zenekarnév már három évtizede ott villog neonbetűkkel a fémzene felhőkarcolójának legtetején. A három német fiú jubileumi válogatásalbummal és koncertturnéval ünnepel. Ma (október 1. szerda) este hétkor a Rage-turné megérkezik hozzánk, pontosabban Budapestre, a Petőfi híd budai végénél veszteglő A38-as rendezvényhajóra.

Az előbandák sem lesznek piskóták! A Lion Twin duó kőkemény metalt és popzenét ötvöz. A Nazareth vendégeként már Magyarországon vendégeskedett Tri State Corner pedig – tessék kapaszkodni! – buzukival zúzza a kemény rockot!

Méltó tanítványai ők a szintén kísérletező kedvű, darálós, de ugyanakkor popzenekarokat megszégyenítően melodikus főattrakciónak, azaz a Rage egüttesnek! A szerda este “felcsendülő” muzsikához kiválóan passzol a “darkos” helyszín, azaz a hajdani jégtörő hajó gyomra.

Ez is tetszeni fog...