Simona Ahrnstedt - Egyetlen éjszaka könyvajánló - Corn & Soda

Simona Ahrnstedt – Egyetlen éjszaka könyvajánló

Egyetlen éjszaka

Forrás: General Press Kiadó

Simona Ahrnstedt kognitív terápiával foglalkozó pszichológus és író, romantikus regényei közül az Egyetlen éjszaka-sorozat a legkiemelkedőbb. A könyv a General Press Kiadó gondozásában jelent meg Markwarth Zsófia fordításában.

Az Egyetlen éjszaka Stockholm pénzügyi negyedében játszódik. Főszereplője, Natalia De la Grip a férfiak világában akar érvényesülni, és természetesen azt is elvárják tőle, hogy egy gazdag, felsőosztály-beli férfihoz menjen feleségül, de ő mindig inkább a saját útját járta. David Hammar Svédország egyik legbefolyásosabb cégét, az Investumot, ami a De la Grip birodalom része. Ehhez pedig csak egyetlen De la Gripre van szüksége. Natalia nem akar elmenni a találkozóra, de végül beadja a derekát. Csak egyetlen éjszakáról van szó végül is. A kettejük között kialakuló szenvedély tiltott, de szikrázó. A nyár végének közeledtével pedig mindketten súlyos kérdésekkel szembesülnek.

Simona Ahrnstedt stílusa magával ragadó, az Egyetlen éjszaka-könyvsorozat pedig túlszárnyalja a legvadabb elképzeléseinket is a romantikus irodalomról. Ahrnstedt nőkről ír nőknek. A könyvet a General Press Kiadó webshopjában vásárolhatod meg.

 

Ez is tetszeni fog...