Elhunyt a Prodigy énekese - Corn & Soda

Elhunyt a Prodigy énekese

Keith Flint-hez ma reggel 8.10 perckor valaki szomszédok közül hívta ki a rendőrséget Essex Brook Hill városrészébe, mert aggódott a férfi miatt. Az énekes 49 éves volt.

Fotó: Lifetime of Love

A hivatalos közlemény szerint az énekes legközelebbi hozzátartozóját értesítették és az ügy iratait, amely nem bizonyult gyanúsnak, hamarosan átadják az igazságügyi szakértőnek.

Az együttes legközelebb április 7-én koncertezne Bogotában, majd Ausztriában lépnének fel egy hófesztiválon. Nálunk nyáron a Szegedi Ifjúsági Napokon koncerteztek volna, a SZIN weboldalán a koncert már törlésre is került.

Keith Flint korábban az együttes táncosa volt, nevéhez fűződnek a Prodigy legsikeresebb dalai, olyanok, mint a Firestarter és a Breathe. Az énekes lekes motoros is volt, egy versenymotoros csapat tulajdonosa és menedzsere is volt. Felesége Mayumi Kai japán DJ, akivel 2006-ban házasodtak össze.

A Prodigy legnagyobb rajongói oldala szerint az Invaders Must Die című szám éppen a napokban ünnepelte 10 éves megjelenését.

Flint Angliában a piercingjeiről és tetoválásairól lett ismert a 90-es években. Egy interjúban elmondta, hogy a legfájdalmasabb tetoválása az “Inflicted” szöveg a hasán. Úgy érezte magát, mintha egy oltáron lenne, és rituálé keretében egy szörnyeteg támadna rá.Ez is tetszeni fog...