Elindult a Delta Produkció videó-sorozata! - Corn & Soda

Elindult a Delta Produkció videó-sorozata!

A Delta Produkció nem egyszer gyönyörködtette már meg a közönséget. Nekik köszönhetjük a Loveshake, Mi történt Baby Jane-nel? előadásokat, valamint az Operabeavatót is. Alkalmazkodva a kialakult helyzethez a Delta Produkció is az internetre költözött, pontosabban a Facebookra a Delta Lines videósorozattal.

A Delta Produkció videó-sorozata, a Delta Lines során a Loveshake – Az élet összeráz, valamint a Mi történt Baby Jane-nel? művészei öt kérdésre válaszolnak minden pénteken – gondolva azokra is, akiket a járvány alatt is köt a munka – 20 órakor a Delta Produkció Facebook oldalán. 

Bercsényi Péter a videó-sorozat első részében

A Delta Lines tökéletes időtöltés azoknak, akik szeretik azt extra információkat, a különlegességeket és a szaftos kulisszatitkokat. A nézők megtudhatják, hogy a járvány miatt hogyan változott meg a színjátszók élete, valamint aki kíváncsi, néhány kulisszatitokba is betekintést nyerhet. Az első megkérdezett művész Bercsényi Péter volt, akit a Mi törtènt Baby Jane-nel? című előadásban láthatnak a nézők a szomszéd néni, a mama, a rendező és a producer szerepében is. Bercsényi Pèter egy apró bakit is megoszt, amely a Mi törtènt Baby Jane-nel? előadáson történt.

A videók elérhetők minden pénteken 20 órakor a Delta Produkció Facebook oldalán!

Ez is tetszeni fog...