Élményekben gazdag lesz Szegeden a Fiatal Vállalkozók Hete - Corn & Soda

Élményekben gazdag lesz Szegeden a Fiatal Vállalkozók Hete

Soha ilyen sokan nem érdeklődtek még: a Fiatal Vállalkozó Hete szegedi állomására már most több százan regisztráltak, hamarosan elfogynak a meghirdetett helyek.

Korponyai Ernő, a FIVOSZ Csongrád megyei elnöke elmondása szerint számítottak rá, hogy idén jóval több fiatal érdeklődik majd a rendezvény iránt, de elképesztően boldog a már regisztrálók magas száma miatt. Az érdeklődés nem véletlenül ilyen hatalmas: ebben az évben a rendezvény nagyon újszerű, figyelemfelkeltő és élményekben gazdag lesz.

A szervezők nem titkolt céljuk, hogy a FIATAL VÁLLALKOZÓK HETE – SZEGED rendezvény élményekben gazdag legyen. A mai fiatalokat élmények nélkül lehetetlen megnyerni, sőt a szervezők nem titkolják azt sem, hogy a rendezvény végére azt szeretnék elérni, hogy a rendezvényre érkezők és a meghívott vendégek is azt érezzék, hogy a FIVOSZ Csongrád megyében egy pezsgő, mind munkában, mind magánéletben összetartó közösség, amely közösséggel együttműködve a fiatalok jelentősen profitálhatnak. A rendezvény programkínálatában kiemelt szerepet kapnak a sikeres magyarországi vállalkozók, akik példaként állhatnak a fiatalok előtt: érdemes itthon maradni és vállalkozni, vagy külföldön szerzett tapasztalatok után visszatérni és a megszerzett tudást itthon kamatoztatni. A rendezvény helyszínének a Hungi Vigadót választották, amely épület önmagában képviseli Szegeden a régmúlt dicsőségét, és a jelen vállalkozói lét dinamizmusát. A szervezők szeretnék megmutatni a mai fiataloknak, hogy a vállalkozói lét Magyarországon egy magasabb dimenzió, egy kiváltság.

Extravagáns előadásokra lehet számítani: a nívós meghívott előadókon túl, LEDFAL –al, CoJet és konfetti ágyúkkal, Dj -vel, hoszteszekkel és exkluzív környezet kialakításával teszik egyedivé és vonzóvá a Fiatal Vállalkozók Hete – Szeged rendezvényt.

PROGRAM:
16:00 Juhász Tünde kormánymegbízott és dr.Kovács Patrik a FIVOSZ alapító elnökének (egyben a JEUNE – Young Entrepreneurs’ Organization of the European Union -nak is elnöke) közös megnyitója
16:15 Balogh Levente tulajdonos (CEMW holding) Szentkirályi Ásványvíz felépítője
16:45 Kiss Balázs és Kisházi Sándor (Starlight Marketing) Miért imádunk Magyarországon vállalkozni? Hogyan találd meg a hazai vállalkozói lét gyönyörűségét! Több nagyszabású rendezvény szervezőjeként és kommunikációs partnereként (Bortér, Borfesztivál, Deja-vu fesztivál) megtudhatjuk, hogyan reklámozzuk sikeresen magunkat.
17:15 Buranits Ildikó, az 5 csillagos Mom Sport ügyvezetője, a Fitparade tulajdonosa, világszerte elismert fitnesz promoter és sportdiplomata.
17:40 Stumpf Bíró Balázs (Dental Travel Partnership) Sikeresen felépített írországi vállalkozás tulajdonosaként ma már Magyarországon kamatoztatja tapasztalatát és tudását.
18:10 Bartók Csaba magyar válogatott kézilabdázó, sportvezető, kézilabdaedző
18:20 Nedeczky Lilla elnökségi tag (Nemzeti Ifjúsági Tanács) A fiatalok helyzete az EU-ban
18:40 Borbély László iparfejlesztési tanácsadó (IFKA) Ipar 4.0 Mintagyárak
19:00 – 19:30 Porsche Hungaria jótékonysági élményvezetés Brutális élményben lehet részed az új Skoda élményvezetésének segítségével 🚗🚗

A hely befogadó képessége véges, ezért csak korlátozott számban tudunk résztvevőket fogadni!

Regisztrálni ITT lehet.

Mutassunk példát a fiataloknak: a vállalkozói lét felelősséggel is jár, ezért a szervezők szeretnék, hogy a fiatal vállalkozók a lehető leghamarabb átérezzék a társadalmi szerepvállalás fontosságát. A Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány perselyei is ki lesznek helyezve az előadások alatt, így bárki bármekkora összeggel hozzájárulhat ahhoz, hogy újabb kis életeket menthessenek meg Csongrád megyében. Az adományozók (akár a legkisebb összegekkel adományozók is) lehetőséget kaphatnak egy vadonatúj Skoda helyszíni kipróbálására.

Fiatal Vállalkozók Hete – SZEGED helyszín: Hungi Vigadó, Szeged – Stefánia 8.
időpont: 2018. november 12. 16:00 – 20:00 óráig

Ez is tetszeni fog...