Első Budapest Essentials nevek! - Corn & Soda

Első Budapest Essentials nevek!

Budapest immáron második alkalommal változik át egy óriási fesztiválhelyszínné, a tavalyi sikernek köszönhetően idén is megrendezésre kerül a Budapest Essentials.

11070191_1577784762459599_4617657449205946365_n
Az urbán fesztivál idén június 25. és 28. között kerül megrendezésre, és ugyanúgy, mint tavaly, idén sem csak zenei produkciókkal készülnek a szervezők, hanem a fesztiválozók belekóstolhatnak mindenbe, ami miatt Budapest a szívünk csücske. A programsorozat központjában idén is a zenei fellépők lesznek, akik közül néhány külföldi fellépőt már fel is fedtek a szervezők, de emellett a kulturális programok és street food is kiemelkedő szerepet kap. Röviden egy kis esszenciát kapnak a fesztiválozók Budapest pezsgő éjszakai életéből.
Az újítás idén az, hogy nem csak a legjobb szórakozóhelyeken lesznek programok, de közterületen és középületekben is, köztük számos világörökségi helyszínen.
Az első külföldi fellépőket már bejelentették a szervezők, és azt ígérik, hogy bár kevesebb külföldi fellépő lesz idén, de azok a könnyű és underground zenei élet éléről!

Idén Budapest legkülönlegesebb köztereit és épületeit alakítjuk át valódi fesztiválhelyszínekké, de
az is nagyon fontos célunk, hogy vendégeink az összes kiemelt eseményen részt tudjanak
venni. Valódi fesztiválhangulatot szeretnénk teremteni, hogy ezzel is bizonyítsuk: Budapestet
a benne élők tették és teszik is Európa egyik legélhetőbb és legszínesebb fővárosává” –
foglalta össze a várható újdonságokat Dr. Csókay Gergely, a fesztivál főszervezője.

Az earlybird jegyek 2015. március 11-től 9 900 forintért kaphatóak a fesztivál hivatalos weboldalán, korlátozott számban.
Fb event

A brit szintipop egyik legmenőbb kortárs képviselői, a La Roux már többször ellátogattak Magyarországra, és minden koncertjükön óriási tömeg tombolt a legnagyobb slágereikre. A Budapest Essentialson is biztos nagy bulira számíthatunk tőlük.

A német house/deep house színtér is jelen lesz a fesztiválon a hamburgi Solomun képviseletében, aki teljesen felfrissítette a stílus, és az ibizai bulik nagy kedvencei.

Újabb brit fellépő, aki a női vonalat erősíti, Katy B is többször járt már az országban, két éve a Sziget fesztivál utolsó napján táncoltatta meg a népet londoni underground stílusokra épülő zenéjével.

Bár csak DJ settel, de jön a brit drum’n’bass egyik éllovasa, a Sub Focus,

Carl Craig, a detroiti techno úttörője

a horror hiphop és nehéz dubstep/drum’n’bass-t keverő holland Dope D.O.D.

valamint a house kompozíciókkal operáló Gold Panda is!

Ez is tetszeni fog...

Hozzászólások

  1. […] vendéglátó egység szolgáltatásait vehetik igénybe kedvezményesen a karszalagot viselők. Az eddigi fellépők is eklektikus fesztiválról tanuskodtak, amit az újabb nemzetközi sztárok színesítenek […]