Harc az álmokért - Első saját dalukhoz forgatott klipet a BadIsOn zenekar

Harc az álmokért – Első saját dalukhoz forgatott klipet a BadIsOn zenekar

forrás: A zenekar Facebook oldala

A BadIsOn zenekar 2016-ban alakult. Frenky (dob), Pittu (gitár) és Andriska (basszer) már hosszú ideje egy zenekarban játszottak. A srácok már ismerték Csicsát (ének) egy tehetségkutatónak köszönhetően, de lehetőségük még nem adódott a közös munkára. Eddig. Az összhang azonnal megvolt köztük, olyannyira, hogy 2017-ben meg is nyerték együtt a Hanghullám tehetségkutató legjobb zenekara díját.

A munka azóta sem állt le. Elkészítettek egy 6 dalos EP-t, és leforgattak egy profi videoklipet. A dalok magyar nyelvűek, melynek szövegeit zömében a kiváló szövegíró, Borvári László álmodja meg.

A “Harc az álmokért” zenei alapját a zenekar játszotta fel, a felvételért/keverésért/masterért Fekete István (Pittu) felelt, a szöveget pedig a már fentebb említett Borvári László írta, aki többet között a United zenekar szövegírója is volt. A klipet az ImagiCORE készítette Németh Dániel “Kobe” rendezésével. A dal üzenete minden korosztályhoz elérhet, hiszen mindenkinek vannak álmai, céljai az élet bármely területéről is beszélünk. Számunkra a zene a közös álom amiért harcolunk!

Mégtöbb infó a BadIson Facebook oldalán.

Ez is tetszeni fog...