Equals trailer - a következő poszt-apokaliptikus sci-fi romantikus thriller és egyebek - Corn & Soda

Equals trailer – a következő poszt-apokaliptikus sci-fi romantikus thriller és egyebek

equals

Szóval a cím. Muszáj voltam mindet beleírni, mert mind illik az Equalsre, de azt is meg kell jegyeznem, hogy aki egykor örült a The Givernek vagy a Hunger Games-sorozatnak, az már biztosan kétkedéssel fogadja ezt a mozit. A filmet az év poszt-apokaliptkus romantikus sci-fijeként emlegetik, de a thriller és dráma is felbukkant már a cím mellett. Behatárolhatatlan. Az Equals Drake Doremus, a Like Crazy rendezőjének új produkciója, és a nemrég megjelent The Lobsterhez hasonlítják, mert ugyan más a hangvétele, de a futurisztikus társadalomról alkotott kép azonos. A The Lobster sztoriját tekintve nem említhető egy kalap alatt sok filmmel. Adott egy szálló, ahová az egyedülállók 45 napra beköltöznek, és ha ez időn belül nem esnek szerelembe, egy általuk választott állattá változnak át. Fura, nem?

Az Equals két fiatalról szól, Niáról (Kristen Stewart) és Silasről Nicholas Hoult), akik egy futurisztikus társadalomban szenvedélyes szerelembe esnek, amivel megszegik az érzelemmentes kultúrájuk fő szabályát. Próbálják titokban tartani a kapcsolatukat, ezért választás elé kényszerülnek. Visszatérhetnek régi életükhöz, vagy követhetik a szívüket, amihez viszont ki kell szabadulniuk a kötelékekből.

Doremus egy nagyon kreatív, érzelmes filmet hozott létre, és a Velencei Filmfesztivák után kapott kritikák is csak jókat mondanak. A forgatókönyvet Nathan Parker írta, aki korábban a Moonon is dolgozott. Stewart és Hoult mellett olyan nevekkel találkozunk majd, mint Guy Pearce és Kate Lyn Sheil. Az A24 idén nyáron adja majd ki a filmet, de pontos dátumot még nem tudni.

Ez is tetszeni fog...