Erwin Olaf finisszázs a MODEM-ben - Corn & Soda

Erwin Olaf finisszázs a MODEM-ben

Erwin Olaf első átfogó magyarországi kiállítása, a Körhinta (Karussell), melyről beszámolónkat itt olvashatjátok, október vége óta volt látható a debreceni MODEM-ben. A kiállítás záróakkordjaként február elsején a MODEM finisszázst rendez, melyen ma, február elsején láthatóak utoljára a kiállítás darabjai, de emellett számos más program is várja az érdeklődőket. A kiállítóterek ma 10 és 19 óra között látogathatók, az Erwin Olaf kiállításra vásárolt belépőjegy pedig Birkás Ákos tárlatára is érvényes! Erwin Olaf az Egyesült Államokban frissen megjelent katalógusa korlátozott számban még kapható a MODEM pénztárában.

Délután 3 órától Máté Gábor DLA fotográfus, a MOME oktatója, 17 órától pedig Kukla Krisztián esztéta, a MODEM igazgatója tart tárlatvezetést. Délután 4-től Birkás Ákos A festő dolga című még megtekintető kiállításának keretében Molnár Dóra Eszter grafikusművész tart kreatív múzeumpedagógiai foglalkozást felnőttek részére.

A Zöld Szamár Kávézóban dj Kisszántó zenél egész délután, a látogatókat pogácsával és aprósüteményekkel látják vendégül, a belépőjegyet felmutatók pedig a Kávéző teljes kínálatából 20% kedvezményt kapnak.

A festő dolga című kiállítás egy héttel későbbi zárása alkalmából február 8-án múzeumpedagógia finisszázst rendez a MODEM a Firka Kör egy napos kiállításával, Birkás Ákos: Lady Mankiller című festményéhez kapcsolódó kreatív pályázat díjkiosztójával, gyerekfoglalkozásokkal.

Sajnos a fenti programsorozat nem csupán e két kiállítás zárása, hanem egy korszak vége is, a MODEM munkatársainak, stábjának búcsúja is, mivel az intézmény ezt követően más szervezeti keretben működik tovább, melyről pontosabb információt a www.modemart.hu oldalon vagy az info@modemart.hu e-mail címen kaphatnak. A MODEM Facebookon itt érhető el.

Ez is tetszeni fog...