Év végi Paddy and the Rats koncert Barba Negrában - Corn & Soda

Év végi Paddy and the Rats koncert Barba Negrában

Már hagyománynak mondható, hogy év végén a Barba Negra Music Klubban ünnepli aktuális születésnapját a Paddy and the Rats. Ez idén sem lesz másként: december 29-én ismét a kedvelt újbudai szórakozóhelyen készíti elő a szilvesztert a csapat.

Paddy and the Rats

Paddy and the Rats

„A decemberi budapesti koncertünk – a miskolci mellett – mindig a zenekar születésnapját ünneplő buli is, így egy kicsit mindig kötetlenebb hangulatúra szokott sikerülni.” – mondja Joey MacOnkay gitáros. – „Azt se felejtsük el, hogy ez lesz az első budapesti koncert, ahol Paddy, az énekesünk már apaként fog a színpadra lépni – már ha a sok pelenkázástól, meg házimunkától nem alszik majd el! No és persze, ez már egy igazi elő-szilveszteri buli is lesz!”
Már csak azért is érdemes ellátogatni az eseményre, mert utána hosszabb koncertcsend következik a fővárosban.
„Az elmúlt három évben nagyon sok felkérésünk volt, csak Budapesten minden hónapban játszottunk, klubokban és egyéb rendezvényeken is , ráadásul szinte ugyanazzal a műsorral. Néhány új számot persze időről-időre beraktunk, de lényeges különbség nem volt” – magyarázza Joey. – „Örülünk, hogy a közönségünk ennyire kitartott mellettünk, de éreztük, hogy kéne már egy kis szünet, mert még a leglelkesebb rajongók sem jönnek egy évben 12-szer koncertre. Szerencsére elkészült az új lemez, a Lonely Hearts Boulevard, amit láthatóan már mindenki nagyon várt, hiszen ismét sikerült egy teltházas lemezbemutatót tartani a Barba Negrában. Úgyhogy meg is egyeztünk, hogy a jövő év első negyedét kihagyjuk a fővárosban.”
Senki ne ijedjen meg azonban, a szünet csak a budapesti koncertekre vonatkozik, a zenekar ugyanis tele van egyéb tervekkel!
„Nemrég jelent meg az új lemezről a My Sharona című dalhoz forgatott klipünk. 2016-ban tervezzük még újabb klip vagy akár klipek elkészítését is és persze folytatjuk a lemezbemutató turnét, bel- és külföldön egyaránt.” – teszi még hozzá a gitáros.

Tehát mindenkit várnak szeretettel a születésnapi koncertre december 29-én a Barba Negra Music Klubban. A Corn&Soda is ott lesz, és jelentkezni fogunk a koncertbeszámolóval.

Forrás: Boom Produkció

Paddy and the Rats https://www.facebook.com/events/974685182574588/

 

 

Ez is tetszeni fog...