Ezek a sorozatok jönnek áprilisban az HBO GO-n - Corn & Soda

Ezek a sorozatok jönnek áprilisban az HBO GO-n

Most, a járványveszély idején a legfelelősebb döntés, hogy aki teheti, otthon marad. Azonban mit csináljunk, amikor nem kell dolgoznunk, de ki sem mehetünk? Az olvasás mellett ilyenkor a legjobb időtöltés a sorozatok, filmek nézése. Ebben segít nekünk az HBO GO is, amin áprilistól újabb remek újdonságok várnak ránk, mint a Mayans M. C., Hétköznapi vámpírok, Futás, és nagy kedvencek is folytatódnak, többek között a Szirén, Diane védelmében. Nézzük, mire számíthatunk!

MAYANS M.C. – forrás: HBO GO

1. MAYANS M.C. – 1-2. évad (2×10 rész)

HBO GO premier: április 1.

Műfaj: akció / krimi

Leírás: A Kemény motorosok saga spin-offja a Jackson „Jax” Teller utáni világban játszódik. Ezekiel EZ Reyes kiszabadul a börtönből, és visszatér az amerikai-mexikói határon lévő kisvárosba. EZ büszke latin-amerikai család tehetséges sarja, az egykori aranyifjú látja, hogy az amerikai álom elérésére tett törekvéseit hogyan zúzza szét az erőszak. A bosszúvágytól vezérelve egy új identitást választ magának, ami olyan élet felé vezeti, amelyet soha nem tervezett, és amelytől soha nem tud menekülni.

Főszerepben: JD Pardo, Clayton Cardenas, Sarah Bolger

2. HÉTKÖZNAPI VÁMPÍROK – A SOROZAT (WHAT WE DO IN THE SHADOWSBREEDERS) – 1. évad (10 rész)

HBO GO premier: április 2.

Műfaj: mockumentary / vígjáték

Leírás: A 2014-es év nagy sikere volt a Hétköznapi vámpírok című áldokumentarista horrorvígjáték. Az alkotók most sorozatban élesztik újjá az ötletet, új szereplőkkel és új közegben. A három vámpír – Nandor, a nagy harcos és hódító, Laszlo, a piperkőc zsivány és a csábító Nadja, a vámpír Bonnie-ja Laszlo Clyde-jának – az Egyesült Államokban, Staten Islanden élnek évszázadok óta. Váratlanul látogatóba érkezik hozzájuk a sötét uruk, Afanas báró, és emlékezteti őket arra, mi is volt az eredeti feladatuk.

Főszerepben: Kayvan Novak, Matt Berry, Natasia Demetriou

3. FUTÁS (RUN) – 1. évad (8 rész)

HBO GO premier: április 13.

Műfaj: vígjáték / romantikus

Leírás: A Vicky Jones által írt és producerként is jegyzett HBO vígjátéksorozat Rubyról szól, akinek egyhangú életét felfordítja az egykori főiskolai kedvesétől kapott üzenet. Már el is feledkezett arról, hogy tizenhét évvel ezelőtt, ifjú szerelmesként milyen különös alkut kötöttek Billyvel: ha bármelyikük, bármikor a titkos jelszót használja a jövőben, mindent félretéve találkoznak a New York-i Grand Central Stationon, a világ egyik legismertebb vasúti pályaudvarán, és együtt utaznak át Amerikán.

Főszerepben: Domhnall Gleeson,Merritt Wever, Phoebe Waller-Bridge

4. BÍZZ BENNEM! (TRUST ME) – 2. évad (4 rész)

HBO GO premier: április 1.

Műfaj: dráma, thriller

Leírás: A második évad nem folytatása az előzőnek, hanem új történet, új szereplőkkel. Jamie McCain tizedes a szíriai háborúban történt támadás egyetlen túlélője gerincsérüléssel és poszttraumás stressz szindrómával kerül a Glasgow-i Kórház neurológiai osztályára. Miközben a sérüléséből lábadozik és a barátai elvesztésével kapcsolatos pszichés emlékekkel küzd, egy új ellenséggel szembesül, a kórteremben körülötte lévő betegek sorra meghalnak. Jamie rögeszmésen próbálja kideríteni az igazságot.

Főszerepben: Alfred Enoch, John Hannah

4. SZIRÉN (SIREN) – 3. évad (10 rész)

HBO GO premier: április 4

Műfaj: fantasy / akció

Leírás: Bristol Cove-ban, a tengerparti városban ősidők óta él a legenda, hogy a környék a sellők otthona. Amikor titokzatos lány érkezik a városba, úgy tűnik, a legenda igaz. A teremtmények visszatérnek, hogy visszavegyék az óceánhoz való jogukat. A 3. évadban az elkerülhetetlen háború közeledik…

Főszerepben: Alex Roe, Eline Powell, Fola Evans-Akingbola, Ian Verdun, Rena Owen

5. DIANE VÉDELMÉBEN (THE GOOD FIGHT) – 4. évad (10 rész)

HBO GO premier: április 10.

Műfaj: dráma

Leírás: A negyedik évadban a Reddick, Boseman & Lockhart ügyvédi irodának új terepen kell helytállnia. Miután elvesztették a legnagyobb ügyfelüket, és az alapító partnerük nevére is árnyék vetült, kénytelenek voltak elfogadni a hatalmas multinacionális ügyvédi iroda, az STR Laurie ajánlatát, hogy annak alvállalkozójaként működjenek tovább. Ez azzal jár, hogy elveszítik a függetlenségüket, minden döntésük az óriás cégtől függ. Az STR Laurie kezdetben jóindulatot tanúsít az együttműködés terén…

Főszerepben: Christine Baranski, Cush Jumbo, Sarah Steele, Michael Boatman, Audra McDonald

6. BIZONYTALAN (INSECURE) – 4. évad (10 rész)

HBO GO premier: április 13.

Műfaj: vígjáték

Leírás: Egy figyelemreméltó sorozat az HBO-n Issa Rae-től. A népszerű afroamerikai színésznő, forgatókönyvíró, rendező és producer már többször foglalkozott a mai, modern világban élő fekete bőrű emberek életével. Mintha önmagát adná a nyolcrészes vígjátéksorozatban, amelyben egy fiatal, afroamerikai nő, Issa, és a barátnője Molly hétköznapjait mutatja be, azokat a megpróbáltatásokat és gyötrelmeket, amelyekkel annyi hozzá hasonló amerikai nő kénytelen nap mint nap szembenézni.

Főszerepben: Issa Rae, Yvonne Orji, Jay Ellis, Lisa Joyce, Natasha Rothwell

7. MRS. AMERICA – minisorozat (9 rész)

HBO GO premier: április 15.

Műfaj: dráma / életrajzi

Leírás: A sorozat az esélyegyenlőségi jogok módosításának ratifikálására indult mozgalom, valamint egy konzervatív nő, Phyllis Schlafly (Cate Blanchett) történetét, az 1970-es évek amerikai kultúrharcának egyik legkeményebb küzdelmét meséli el.

Főszerepben: Cate Blanchett, Rose Byrne, Sarah Paulson, Margo Martindale, Uzo Aduba

ITT VAGYUNK (WE’RE HERE) – 6 rész

8. HBO GO premier: április 24.

Műfaj: non-scripted reality

Leírás: A hatrészes, rögtönzött sorozat az egyéjszakás dragshow-ra – amikor férfiak lánynak, nőnek öltöznek – való készülődést mutatja be, hogyan toborozzák és készítik fel annak szereplőit az amerikai kisvárosokból. Minden epizódban Bob, a dragkirálynő, valamint Eureka O’Hara és Shangela Laquifa Wadley veszik kezelésbe a draglányaikat, inspirálják és tanítják őket arra, hogy lépjenek ki a komfortzónájukból, és az egész éjszakán át tartó, kötetlen szórakozás keretében éljék ki rejtett vágyaikat.

Főszerepben: Caldwell Tidicue, David Huggard, D.J. Pierce

9. MEGSZÁLLOTTAK VIADALA (KILLING EVE) – 3. évad (8 rész)

HBO GO premier: április 27.

Műfaj: krimi / dráma / thriller

Leírás: Az MI5-nél dolgozó Eve élete egyik pillanatról a másikra megváltozott, amikor unalmas aktatologató munkáját otthagyva, a terepen kell bizonyítania. Villanelle csinos és tehetséges bérgyilkos, aki ragaszkodik a munkája árán elért luxushoz. A harmadik évad tovább követi a két okos és megszállott nő párviadalát, akik valóságos macska-egér harcot vívnak egymással. A Luke Jennings regényeiből adaptált széria főszerepeit az alakításáért Golden Globe-díjat kapó Sandra Oh és Jodie Comer játssza.

Főszerepben: Sandra Oh, Jodie Comer, Fiona Shaw, Kim Bodnia, Owen McDonnell

10. EZ MINDEN, AMIT TUDOK (I KNOW THIS MUCH IS TRUE) – minisorozat (7 rész)

HBO GO premier: április 28.

Műfaj: dráma

Leírás: A Wally Lam bestselleréből készült sorozat a Birdsey család történetén keresztül mutatja be a 20. századi Amerikát. A családi saga, mely párhuzamosan követi egy ikerpár életét, az árulás, az áldozathozatal és megbocsájtás epikus története. A sorozat Dominickre és a paranoid skizofréniában szenvedő Thomasra koncentrál életük különböző szakaszaiban, kezdve napjainktól, illetve Dominick visszaemlékezésein keresztül az ifjúkorukra. Az ikerpár szerepében Mark Ruffalo nyújt nagyszerű kettős alakítást.

Főszerepben: Mark Ruffalo, Kathryn Hahn

Forrás: sajtóanyag

Ez is tetszeni fog...