Ezek a sorozatok jönnek júliusban az HBO GO-n - Corn & Soda

Ezek a sorozatok jönnek júliusban az HBO GO-n

Itt a nyár, lassan remélhetőleg elérkezik a strandidő is, de ha valaki inkább sorozatokat nézne az árnyékba húzódva, annak is lesz miből válogatnia. Jön akció, thriller, dráma és keserédes vígjáték is.

forrás: sajtóanyag

1. 4 BLOCKS – 1-3. évad (19 rész)
HBO GO premier:
július 1. – 1. évad
július 8. – 2. évad
július 15. – 3. évad
Műfaj: akció, thriller
Szereplők: Kida Khodr Ramadan, Almila Bagriacik, Veysel Gelin
Leírás: Történet barátságról és családról, árulásról és bűntudatról. A Berlin Neukölln negyedében lévő háztömböket a drogkereskedelemmel, játékgépekkel és védelmi pénzek szedésével foglalkozó arab bűnbanda uralja. A banda vezetője, Ali „Toni” Hamady hátat akar fordítani a bűnözésnek, megígérte a feleségének, hogy tisztes életet fog élni. Ám amikor a testvérét letartóztatják, Toni kötelességének érzi, hogy újra a klán élére álljon, nehogy a vezetés a forrófejű testvére, Abbasz kezébe kerüljön.

2. KVÍZ (QUIZ) – 3 részes minisorozat
HBO GO premier: július 11.
Műfaj: dráma
Alkotók: Matthew Macfadyen, Sian Clifford, Mark Bonnar, Martin Sheen.
Leírás: A háromrészes minisorozat rendkívüli és valós történeten alapul, hogyan nyerte meg csalással Charles Ingram a Legyen Ön is milliomos! vetélkedő angol változatának fődíját. Ingram egymillió fontot nyert a 2001. szeptember 9-10-i adásában. A felvételek visszanézése azonban megerősítette a stábtagok gyanúját, miszerint a játékosnak a felesége, Diana köhögéssel jelezte a helyes válaszokat. A csalás hatalmas botrányt váltott ki, az ügy bíróság elé került, és bevonult a televíziózás történetébe.

3. RAMY – 1-2. évad (20 rész)
HBO GO premier: július 22.
Műfaj: dramedy
Szereplők: Ramy Youssef, Mahershala Ali, Mohammed Amer, Hiam Abbass, Amr Waked, Laith Nakli,
Leírás: Ramy Youssef nemcsak alkotóként, rendezőként és forgatókönyvíróként jegyzi a sorozatot, a főszerepet is magára osztotta. Az önéletrajzi ihletésű történet hőse a fiatal, első generációs egyiptomi-amerikai. Ramy a spirituális utazása során konfliktusba keveredik a környezetével, a saját muszlim közösségével, Istennel és a barátaival. A muszlim hagyományok szerint az élet ugyanis erkölcsi teszt, ellentétben a milleneumi generáció tagjaival, akik szerint nem kell foglalkozni a következményekkel.

4. OTTHON (LENGYEL VÁLTOZAT) (W DOMU) – HBO Europe 14 részes sorozata összefűzve egy filmbe
HBO GO premier: július 9.
Műfaj: antológia
Alkotók: Jacek Borcuch, Andrzej Dragan, Krzysztof Garbaczewski, Renata Gąsiorowska, Magnus Von Horn, Paweł Łoziński, Jan P. Matuszyński, Tomek Popakul, Jerzy Skolimowski, Krzysztof Skonieczny, Małgorzata Szumowska / Michał Englert, Mariusz Treliński, Anna Zamecka / Sung Rae Cho és Xawery Żuławski.
Leírás: 2020 tavasza, Lengyelország a koronavírus-járvány idején. 16 filmkészítő 14 rövidfilmje a járvány okozta elszigeteltség váratlan tapasztalatairól. A karantén alatt készült filmek azonos paraméterek alapján készültek: a történetnek itt és most, a járvány alatt kell játszódnia, a hosszuk nem több tíz percnél, és mindenkinek be kell tartania az előírásokat. A formátum és a műfaj viszont szabadon választható. Az antológia kreatív leírása a helyzetnek, amikor az egyének szabadsága korlátozva van.

forrás: sajtóanyag

Ez is tetszeni fog...