Felforrnak az érzelmek a Becsúszó szerelem új előzetesében – Corn&Soda

Felforrnak az érzelmek a Becsúszó szerelem új előzetesében

Újabb kedvcsináló készült a hazai mozikba november 12-én érkező Becsúszó szerelem című sikervárományos romantikus vígjátékhoz. Már mától látható a film friss előzetese, amiben minden a szerelem és a szurkolás körül forog. A történet főhőse Gyula, a megszállott focidrukker arra vállalkozik feleségével, hogy illegálisan magához veszi az életükbe váratlanul betoppanó fiatal roma lány születendő babáját. A terv jónak tűnik, de kivitelezni korántsem könnyű. Trükkök, blöffök, félremagyarázások, rejtőzködés, eltűnés és még megannyi humoros helyzet vár Gyulára, mielőtt maga is beismeri, ki mellett is van a helye, kiért is dobog a szíve.

A film izgalmas szereplőgárdával vág neki a futballpályán innen és túl játszódó, meglepetésekkel teli, humoros történetnek. A főhőst, a focidrukker Gyulát, akire megpróbáltatások sora vár, az Isteni műszakból, illetve A Tanár című sorozatból is ismert Ötvös András alakítja, feleségét, az Uristen@menny.hu és a Libiomfi komikája, Stefanovics Angéla játssza, míg a várandós kismamát az elsőfilmes Gombó Viola Lotti formálja meg. A további szerepekben olyan élvonalbeli hazai színészek láthatóak még, mint a drukkerek vezérének bőrébe bújó Thuróczy Szabolcs, a fanatikus Kinizsi Black Army oszlopos tagjait megszemélyesítő Orosz Ákos, Hajdu Szabolcs, Piller Ádám, az ellentábor hangadóját adó Szabó Simon, valamint Tenki Réka, Rajkai Zoltán, Pelsőczy Réka és Urbanovits Krisztina.
A Becsúszó szerelem rendezője, Nagy Viktor Oszkár, aki első játékfilm-rendezésével, az Apafölddel a nemzetközi kritikusok Gene Moskowitz díját nyerte el a 40. Magyar Filmszemlén.

A Becsúszó szerelem előzetese megtekinthető és továbbosztható az alábbi linken keresztül:


Social média: https://www.facebook.com/becsuszoszerelem
Tervezett bemutató: 2020. november 12.
Forgalmazó: Vertigo Média

Képek forrása: Vertigo Média

Ez is tetszeni fog...