Nyári filmes hírmorzsák - Corn & Soda

Nyári filmes hírmorzsák

Kezdődik a nyári filmes uborkaszezon, egyre másra maradoznak el a valóban minőségi kasszasikerek, ezért azzal vigasztalódunk ami jut, nézzük a legfontosabb híreket, amiket időről időre összegyűjtök nektek!

Kutyaparádé

Nem éppen szokatlan jelenség a tengerentúlon, hogy az amerikai színészek ódákat zengve nyilatkozzanak aktuális filmjükben melléjük került partnereikről; Will Arnett sem tett másként. Egyedüli furcsaság ezzel kapcsolatban, amiért megérte, hogy bekerüljön a hírmorzsáink közé, az az hogy a Kutyaparádé (Show Dogs, 2018) című családi vígjátékban Arnett bizony kutyákkal játszik, és utólag azt mondta, hogy nincs jobb forgatás annál, ha minden nap sok-sok kutya várja a színészt a díszletek között. “Sajnos, nem szabadott a filmbeli kutyákkal kedveskedni, mert az kizökkentette őket” – nyilatkozta Arnett. “Sokáig nem hittem el, és ahányszor egy jelenetben voltunk, mindig vakargatni kezdtem a fejét. De az idomár végül nagyon lehordott, és azt mondta, én sem tudnék dolgozni, ha folyton simogatnának meg vakargatnának. Hát lehet… én azért kipróbálnám.” Cuki történet, nemde?

Forrás: Intercom

Rihannának új rajongója akadt

Az Ocean’s 8 – Az évszázad átverése (Ocean’s Eight, 2018) nem csak azért érdekes film, mert csupa női főszereplője van, hanem mert a producerektől kezdve minden szereplő igazi celeb volt, ez pedig még őket is sokszor zavarba hozta. “Minden munkanap arról szólt, hogy próbáljam ne kínos helyzetekbe hozni magamat” – mesélte Sarah Paulson színésznő. “Nem bírtam fegyelmezni magam, teljesen összekavart, hogy Rihanna áll a másik oldalamon. Folyton a nyomában voltam, saját dalokat énekeltem neki, de ez eléggé idegesítette. Azt mondta, a szövegek nem rosszak, amiket kitalálok, csak a dallamok borzasztóak. Végül Sandra Bullock jött oda hozzám, és kért meg, hogy kicsit fogjam vissza magam. Mert ez a sztárkultusz már a munka rovására megy.” Nem vagyok híres énekes, de azt hiszem tudom milyen egy idegesítő kolléga. Azt persze már kevésbé, milyen az ha az emberhez Bullock jön oda, hog rendet teremtsen.

Forrás: Intercom

Jön a Demóna második része

Már készül a Demóna II., a nagy sikert aratott 2014-ben bemutatott film folytatása. A forgatáson jelen természetesen ott van az Oscar-díjas és háromszoros Golden Globe-nyertes Angelina Jolie és Elle Fanning. A Golden Globe-díjas, Oscar- és Emmy-díjra jelölt Michelle Pfeiffer pedig a folytatásra csatlakozik hozzájuk. A Demóna II. rendezője Joachim Rønning, aki A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúját készítette legutóbb, a forgatókönyvet pedig Linda Woolverton jegyzi. Sam Riley, Imelda Staunton, Juno Temple és Lesley Manville ugyancsak visszatérnek az első részből. A fantasy-kalandfilm néhány évvel a Demóna eseményei után játszódik majd.

Forrás: Fórum Hungary

Ez is tetszeni fog...