First look: By the Sea - Corn & Soda

First look: By the Sea

BY-THE-SEA_612x381

Brangelina a Mr. és Mrs. Smith után ismét házaspárként tér vissza a vászonra a By the Sea című produkcióban. Pontos dátumot még nem tudni, de annyi biztos, hogy a filmet Máltán kezdik el forgatni november közepén, és a Universal Pictures fogja kiadni.

A történet a 70-es évek közepén játszódik Franciaországban. Jolie Vanesszát játssza, az ex-táncosnőt, Pitt pedig férjét, Rolandot, az amerikai írót. Utazásaik során bepillanthatunk széthulló házasságukba, amely egy csendes kis városkában fordulóponthoz érkezik. Jolie elmondása szerint azért választotta a 70-es éveket, mert a korszak mentes volt a mostani életvitel zavaró tényezőitől, így a film megengedi, hogy a főszereplők érzelmi drámáira koncentrálhassunk. Más szóval ekkor még volt rá lehetőség, hogy elmeneküljünk az életünktől, melyben folyamatosan kapcsolatban állunk másokkal. A sztori lényege, hogy a házaspár képes legyen megváltoztatni azt, ahogy egymásra tekintenek.

Donna Langley, a Universal Pictures elnöke azt nyilatkozta a scriptről, hogy nagyon bátor, erőteljes történetet visznek filmre, egy olyan érzelmi utazást, mely a jelent és időtlenséget is átkarolja.

BY-THE-SEA-02

BY-THE-SEA-03

Ez is tetszeni fog...