Flea: LSD gyerekeknek - az RHCP basszusgitárosának önéletrajza - Corn & Soda

Flea: LSD gyerekeknek – az RHCP basszusgitárosának önéletrajza

A napokban jelent meg a Red Hot Chili Peppers utánozhatatlan basszusgitárosa, Flea önéletírása LSD gyerekeknek magyarul a Trubadúr Könyvek gondozásában, Pritz Péter fordításában.

forrás: sajtóanyag

Michael Peter Balzary, vagy, ahogy a világ ismeri: Flea, a Red Hot Chili Peppers egyik alapító tagja, basszusgitár fenoménje, és a rock and roll univerzum egyik legszerethetőbb figurája. LSD gyerekeknek című önéletrajzában maga írja meg szövevényes, viszontagságos, szomorú, elképesztő, felemelő és inspiráló életét addig a pontig, amíg a Red Hot Chili Peppers-zel elindul a halhatatlanná válás útján. Az LSD gyerekeknek nem egy szokványos sex & drugs & rock & roll botránykönyv, hanem egy érzékeny ember és művész őszinte, egyedi hangvételű, túláradó, összetéveszthetetlenül flea-s stílusban megírt memoárja fiatalkoráról, ami tele van kedves, szívbemarkoló, megindító, hihetetlen, bizarr és hajmeresztő történetekkel. Olyan, mint egy letehetetlen önterápiás napló, amit a páciens szíves hozzájárulásával most mindannyian elolvashatunk.

„Egy romantikus kiskölök voltam, tele érzelmekkel, akit mélyen meg- érintett a könyvek fantáziavilága, a történetek tálalásának mesteri módja, és az, amit az élet az utcán kínált. És Hollywoodban elég sokat kínált. Már egészen tudatában voltam önmagamnak, de meg- magyarázhatatlan módon közben gyakran voltam szomorú, és kétségbeesve kerestem a bajtársakat, a szeretetet és a megértést. Simán készen álltam arra, hogy megőrüljek, csak azért, hogy bebizonyítsam, hogy érek valamit. Kiborítom a kispolgárokat, tehát vagyok.”

A könyv bemutatóját augusztus 12-én este lest Budapesten, a Nemdebárban, ahol beszélgetés, Flea/RHCP-kvízjáték és Czutor Zoltán akusztikus minikoncertje várja az érdeklődőket. Az eseményről bővebben: itt.

forrás: sajtóanyag

Ez is tetszeni fog...