Folytatást kap a Wonder Woman - Corn & Soda

Folytatást kap a Wonder Woman

A Wonder Woman rajongói már jó előre ihatnak a medve bőrére, ugyanis alig pár hónappal a bemutató után biztossá vált, folytatják a szexi amazon történetét! Az elsöprő siker után a tengerentúli álomgyárban szokásos menetrend szerint érkeznie kell a következő résznek is, így ez most sem történik másként.Már a premierdátum is megvan: 2019. december 13.

Természetesen a folytatáshoz már biztos a csodás főszereplőnő, Gal Gadot személye is, de a legfrissebb hírek szerint  a filmet rendező Patty Jenkins munkájával is elégedettek lehettek a producerek, ugyanis őt is előjegyezhetjük már az új részhez. A pletykák szerint a rendezőnőnek nagyon is megérte az első rész sikere, ugyanis várhatóan 8 millió dollárral honorálják jövőbeli munkáját.

Forrás: InterCom

A Wonder Woman júniusi bemutatója óta az Egyesült Államokban több mint 400 millió, a világ többi részén pedig egészen elképesztő 800 millió dollár fölötti bevételt produkált. Ennek fényében szinte semmiség, hogy a film bekerülési költsége 150 millió dollár volt. Még, hogy a nők kevesebbet keresnek mint a férfiak…Hajrá Wonder Woman!

Ez is tetszeni fog...