Foo Fighters Budapesten! - Corn & Soda

Foo Fighters Budapesten!

Az utolsó nagy amerikai stadionrock banda 20 év után visszatér Budapestre:  a Foo Fighters 2017. június 26-án ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában!

 

Az 1995-ben debütáló Foo Fighters frontemberét  Dave Grohl-t senkinek se kell bemutatnom, már a Nirvanával beírta magát a történelembe, Taylor Hawkins (dob), Nate Mendel (basszusgitár), Chris Shiflett (gitár) és Pat Smear-rel (gitár) kiegészítve pedig korunk egyik legjobb koncertzenekarát alkotják. Ugyanúgy felejthetetlen élményt nyújtanak a legnagyobb fesztiválokon, mint stadion- és arénaturnéik alkalmával. A banda lenyűgöző életművel rendelkezik, az eddig megjelent 8 albumuk a világ szinte összes országában arany- és platinalemez státuszt ért el, nyertek 11 Grammy- és 4 Brit Awards zenei díjat, és több mint 25 millió lemezt adtak el.

Forrás: Foo Fighters Facebook


Ráadásul híresek megahosszú koncertjeikről, ami gyakran 25 vagy több számból áll,  olyan dalokkal, mint az
Everlong, Monkey Wrench, My Hero, Learn To Fly, All My Life, Best Of You, The Pretender, Walk, vagy a Something From Nothing alkotják.

A magyar rajongók utoljára húsz éve láthatták a zenekart a Sziget fesztiválon, ami azért nem ma volt.

 

A budapesti koncertre jegyeket elsőként a hivatalos rajongói klub tagjai vásárolhatnak március 1-én, 10 órától. A belépők március 3-án, pénteken 10 órától lesznek elérhetők mindenki számára a www.livenation.hu és a www.ticketpro.hu oldalakon keresztül. A koncertre a normál állójegyek mellett 6 különböző árkategóriájú ülőjegy lesz kapható.

 

Ez is tetszeni fog...