Game of Thrones musical - Corn & Soda

Game of Thrones musical

A Red Nose Day gyermeksegélyező rendezvény hatalmas ötlettel állt elő a népszerűségük növelésére, és arra, hogyan gyűjthetnének minél több adományt a szegénységben élő gyerekeknek. Tudni kell, hogy a rendezvény a Comic Relief szervezet neve alatt fut, akik híresek arról, ahogyan azt már a nevük is mutatja, hogy a hasonló adománygyűjtéseket mindig humorral fűszerezik.

Ezúttal az ötlet, ami egyébként rendkívül jól lett kivitelezve, nem volt más minthogy a Coldplay zenekar musicalt készítsen a Trónok harcából. Persze az egész csak egy poén, de annyira profin álltak hozzá, hogy miután végignézzük a videókat, meghallgatjuk a számokat azt kívánjuk, bárcsak tényleg elkészítenék. Kattintás után egy tizenkét perces poénos werkfilm, és a musical négy dala található, amiket a sorozat színészei adnak elő, a zenekar kíséretében.

Az egész Game of Thrones Coldplay musical kezdeményezésből persze mindenki kedvence lett Peter Dinklage és a dal amit énekel.

Természetesen nem lett kevésbé vicces az a romantikus ballada sem, amit Nikolaj Coster-Waldau énekel a vérfertőző kapcsolatáról a nővérével, de a Vörös nászról szóló dal, és a reggae stílusú Targaryen nóta is hasfogósan röhögős.

Ez is tetszeni fog...