Gaming Hírek - Lesz Project Cars 2 - Corn & Soda

Gaming Hírek – Lesz Project Cars 2

Noha a játék első része még csak pár hónapja látott napvilágot, a készítők úgy gondolták, van még hova fejleszteni a Project Cars játékot. A második részhez (hasonlóan az elsőhöz) ismételten a közösség erejét fogják igénybe venni, viszont a játék témája más vizekre evez.

Ez a bejelentés azért is meglepő, mert a nemrég tartott E3-on mélyen hallgattak a készítők, illetve nem is nagyon számítottunk a közeljövőben új játék  érkezésre. Talán pont a meglepetés erejével szerettek volna hatni.

368417-project-cars

“Pedig csak egy pillanatra néztem félre” – kedvcsináló az első részből

A játékot Pc-re, PS4-re és Xbox One-ra készítik majd el. Reméljük grafikailag egy szintre hozzák majd a különböző konzolokon (az első résznél észrevehetően erősebb grafikával rendelkezett a pc –s verzió, így talán konzolon nem volt annyira élvezhető a játék, grafikai szempontból). A folytatás főként az offroad versenyekre helyezi majd a hangsúlyt, ahol nyolc különféle szabályrendszerben próbálhatjuk ki a negyven különféle járműosztályban található közel kétszáz autó bármelyikét. Rendelkezésre álló adatok alapján 50 különböző pálya áll majd rendelkezésre, ahol többek közt rengeteg sárral, hóval, és kavicsos talajjal találkozhatunk, ami remélhetőleg emelni fogja a játékélményt.

Egyszóval minden adott egy remek offroad versenyzéshez, viszont, hogy pontosan mikor próbálhatjuk ki, az még nem került napvilágra.

 

Ez is tetszeni fog...