The Girl on the Train trailer és poszter - Corn & Soda

The Girl on the Train trailer és poszter

the girl on the train

A Universal és a DreamWorks Pictures megjelentette a The Girl on the Train első teaser trailerét, valamint egy poszter is érkezett mellé. A filmben olyan nevek tűnnek majd fel, mint Emily Blunt, Rebecca Ferguson, Haley Bennett, Justin Theroux, Luke Evans, Allison Janney, Edgar Ramirez, Lisa Kudrow és Laura Prepon.

A plotot szerintem mindenki jól ismeri, hiszen a film alapjául szolgáló azonos című könyv hatalmas port kavart. Paula Hawkins regényét világszerte kétmillió példányban adták el, és első volt a New York Times bestseller-listáján a megjelenést követő 19 héten keresztül.

Rachel (Emily Blunt) válása után azzal tölti az idejét, hogy bevonatozik a városba, miközben arról a látszólag tökéletes párról álmodik, akik háza mellett nap mint nap elmegy. Elképzeli, milyen lehet az életük, miről beszélgethetnek, milyenek lehetnek a barátaik. Azonban egy reggel sokkoló jeleneteknek lesz szemtanúja, és így részesévé válik egy szörnyű történetnek. A cselekményt tovább bonyolítja, hogy ez pontosan azon a környéken zajlik, ahol ő maga is élt régen, és ahol az ex férje a mai napig lakik, akit nem mellesleg időnként részegen még zaklat. Ez hamar szemet szúr a rendőrségnek is, a legnagyobb probléma viszont az, hogy Rachel sosem lehet biztos abban, mi történik vele valójában, hiszen ideje nagy részére nem is emlékszik.

A Paula Hawkins regénye alapján készülő filmet Tate Taylor rendezi, akinek a neve már ismerős a The Help miatt. A forgatókönyvet Erin Cressida Wilson és Taylor írták. A The Girl on the Train 2016. október 7-én kerül a mozikba.

Ez is tetszeni fog...