Godzilla 2 hírek - Corn & Soda

Godzilla 2 hírek

A Godzilla idén nyáron robogott be a mozikba 140 milliós büdzséből, és hatalmas sikert aratott. Nem telt sok időbe a Warner Bros. és Legendary Pictures számára, hogy már a sequelről beszéljenek, és mire kettőt pislogtunk, már meg is egyeztek Max Borensteinnel, aki a sequelt fogja írni.

Arról nincs szó, hogy Borenstein mennyit kaszál az újabb filmmel, de gyanítható, hogy jó pozícióból indult. A 2014-es Godzilla 140 milliós büdzséből gazdálkodott, és rengeteg pénz ment el a reklámkampányra is, mert a mozinak igazán ütnie kellett. A film 200 milliót söpört be az USA-ban és 324 milliót a tengerentúlon, így összesen 524 millió dollár bevétellel zárt. Ez már elég ahhoz, hogy a sequel zöld utat kapjon.

A Godzilla 2 nem kerül a mozikba még négy évig, így Borensteinnek lesz elég ideje kidolgozni a követkeező fejezetet, de pár információ azért már kiszivárgott. A Godzilla 2-ben állítólag meg fog jelenni a “Project Monarch”, mely új ellenségekkel fog szolgálni, így adva új löketet a franchise-nak. Köztük számíthatunk Rodanra, Mothrára, valamint a háromfejű sárkányra, Ghidorah-ra.

Az még kérdéses, hogy a szereplőj közül kik fognak visszatérni a sequelbe, de az nem kétséges, hogy Bryan Cranston és Juliette Binoche szerepelni fognak benne, viszont Elizabeth Olson és Aaron Taylor-Johnson visszatérte kétséges az Avengers miatt. Az a kérdés is felmerül, Godzilla szerepe hogyan alakul a sequelben, hiszen az idei Godzillában igen kevés szerephez jutott a vásznon, viszont gyanítjuk, hogy a sequelben már többet lesz látható.

A Godzilla 2. előreláthatólag 2018. június 4-én kerül mozikba.

Ez is tetszeni fog...