Gotham 50 árnyalata - Corn & Soda

Gotham 50 árnyalat

gotham1A Gotham ezúttal oda tette magát, de rendesen. A cím pedig nem véletlen. Kattints, hogy megtudd mire gondolok, mert e rejtvény megoldását a sorok között találod!

Emberrabló, s pszichopata volt ezúttal a lényeg.

Nyakunkon a szőr felállt végre, de tényleg.

Igazat mondom én nektek.

Gotham nem csak szürke, vérvörös is lett.

Mert a bandaháború kitört végre, fejek hullottak.

A mindenit, így kellett volna ezt eddig!

Emberi nyelven is megfogalmazva a Gotham ezúttal olyan epizóddal állt elő, amit eddig is vártunk. Az ilyen részekért kezdtük el nézni, és az ilyen részek miatt fogunk még nézői maradni.

Kedvenc karakterem, Fish, nem szerepelt benne, de egy másodpercig sem bántam ezt, mert cserébe kaptunk elég adrenalint. Amennyiben ilyenek is tudnak majd maradni, úgy azt kell mondanom, hogy talán nem is fog annyira hiányozni az egyébként a képregényekben egyáltalán nem szereplő alakja.

Az epizód a tőlem kapott címét a fő szál miatt érdemelte ki. Igaz sokkal sötétebb, brutálisabb volt, mint a mozikban vetített mami pornó, de sajnos az a film, akkora hatással volt a médiára, hogy manapság a BDSM-ről mindenkinek az jut eszébe. Szerencsére, ahogy azt mondtam a történet úgy pörög, annyira komor és durva, hogy ezt a gondolatot hamar eltudjuk felejteni.

gotham3

A rögtönzött versike pedig az egyik mellékcselekményre utal, amiben Nygma-t kezdték el felépíteni. Ez pont olyan volt mint amilyennek lennie kellett. Kellően őrült és talányos. Látjátok, hogy még engem is megihletett.

Végül de nem utolsó sorban a maradék két eseménysor Bruce nyomozása és Pingvin ügyködései voltak. Utóbbi annyira profi volt, hogy sikerült elérnie egy bandaháborút, ami ígéretes következő részt jósol nekünk, míg előbbi sem egy gyermeteg játék volt csupán, hanem egy jól összerakott felvezetése a Batman történetek egyik kulcsfigurájának.

A cikk végére nem szánok több áradozást az epizódról. Nézzük a következő rész előzetesét!

Ez is tetszeni fog...