Gotham - már csak 2 rész maradt - Corn & Soda

Gotham – már csak 2 rész maradt

gotham

Már csak két rész maradt hátra a Gotham első évadából, aminek a minősége eddig igaz hullámzó volt, de szerettük. Kattintás után lesz egy előzetes, néhány érdekesség és meglátás sorozattal kapcsolatban.

Most tényleg csak az olvasson aki naprakész, és az előzetest is csak az nézze meg, mert extrém spoileres lesz a cikk is, és a videó is.

A történetbe nagyon mélyen nem mennék bele. Egyrészről mert a legutolsó cikk óta rengeteg minden történt, másrészről pedig azért, mert ezeknek az eseményeknek a a kilencven százaléka említésre sem méltó. Szóval vagy mindent mondanék és lenne egy nagyon hosszú, unalmas cikk, vagy maradunk a lényegnél és akkor még jó is lesz olvasni.

Bruce nyomozása halad előre, annyira, hogy még ki is akarja őt nyíratni a Wayne Művek igazgatótanácsából páran, mert úgy tűnik ők rendelték el a szülei halálát.

A fő szál nagyjából ennyi is volt. A többi meg úgy néz ki, hogy Pingvin egyre feljebb jut, Gordon nyomozó egyre feljebb jut, Enigma egyre őrültebb, Fish meg… na ő meg totál különvált a sorozat történetétől, és mivel már tudni egy ideje, hogy a színésznő nem lesz benne a második évadban, úgy valószínűleg a karaktere sem. Kár, hogy egyedül őt szerettük benne igazán. Azt például tudtátok, hogy úgy ment be a meghallgatásra, hogy egy pórázon vezetett egy férfit? Egyértelműen gyengébb lesz nélküle a sorozat.

A történetének egy lezárást viszont tuti kapni fogunk, amiben szemtől szemben megtámadja Maronit és a Pingvint, annak érdekében, hogy visszaszerezze, ami az övé. Sajnos úgy, hogy kiderült kiszáll a történetből, sejthető ennek a küzdelemnek az egyik végkimenetele.

Ebben az előzetesben azonban erről még szó sincs, viszont érdemes megnézni, mert mutatnak benne egy olyan csavart amitől leesik az állunk.

A sorozat producerei bevallották, hogy egyáltalán nem áll szándékukban Batmant beleírni a történetbe, az viszont, már az előzetesből is látszik, hogy különböző utalásokat végig fogunk arról kapni, hogy a kis Bruce egyszer mivé fog válni.

Ez is tetszeni fog...