Ha Jake Buggal akarsz dolgozni, neked kell megkérned - Corn & Soda

Ha Jake Buggal akarsz dolgozni, neked kell megkérned

jake-bugg-650x400

A 22 éves brit dalszerző, énekes Jake Bugg egy, a BANG Showbiz-nek adott interjújában elmondta, hogy kizárólag akkor működik együtt más előadókkal, amennyiben egy jó ötlettel járulnak elé és felkérik őt.

,,A legtöbb ember, akikkel együtt szeretnék működni, már nincs életben. Várnunk kell, és majd kiderül. Nem vagyok az a fajta, aki csak úgy felkér embereket. Ha valaki meg akar kérni, és van egy elég jó ötlete, akkor talán benne vagyok.” – árulta el, válaszolva a Noel Gallagher kritikája által elindult felhajtásra – bár Noel Gallagher kit nem kritizált még a zeneiparban? -, miután azt állította, hogy ,,a szíve szakadt meg”, mikor megtudta, hogy Jake legelső, 2012-es albumán másokkal közösen írta dalait. (Főként Iain Archerrel.) Noel számtalanszor elmondta már, hogy szerinte milyen fontos, hogy mindenki maga írja meg a dalokat, s karrierje során büszkén hangoztatta, hogy összes zeneszámát maga szerezte; szólóénekesként és az Oasis tagjaként is.

De ne féljünk, Jaket sem kell félteni, ő is odaszúrt egyet kollégájának: ,,Noel új albuma elég sz*r, nem? Nem idegeskedem miatta, mert ez csak Noel. Beszól Ed Sherannek, a következő héten meg vele jelenik meg egy buliban. Ez már csak ilyen.” – mondta az NME-nek.

79

Korábban az a hír járta, hogy Jake legújabb albumán megtalálható lesz közös száma a Beastie Boys tagjával, Mike D-vel, azonban a dal kimaradt végül, ugyanis Mike nem végzett időben a zene elkészítésével. ,,Az egyik számomon dolgozott, de még mindig nem kaptam meg. Tudjátok mi a címe? Várakozás. El tudjátok ezt hinni? Mintha direkt fel akarna idegesíteni.”

1500x500-e1456621007306

Jake Bugg 3 év után jelentkezik ismét nagylemezzel, mely június 17-én jelenik meg On My One címmel. Legutóbb 2013-as Shangri La című albumával hallatott magáról, amelyet a kritikák akkor meglehetősen vegyesen fogadtak, s néhányan visszaesésként könyveltek el nagy sikerű debütálólemeze után. Az énekes fellép az idei Sziget Fesztiválon is, így aki teheti, javaslom, hogy nézze meg, ugyanis nem akármilyen előadóról van szó, s valószínűleg az On My One-ról is felcsendül jó néhány szám a nagy slágerek mellett.

(via)

Ez is tetszeni fog...