Hamarosan jön Blake Crouch új regénye! - Corn & Soda

Hamarosan jön Blake Crouch új regénye!

Blake Crouch a Wayward Pines-trilógia befejezéséig a thriller írók termékenységének megfelelően akár évi három könyvet is írt, ám 2014 nyara óta nem jelentkezett új művel. E hallgatás fog megtörni idén nyáron: a Crown augusztus 2-án tervezi kiadni Crouch új regényét, a Dark Matter-t. Az új mű egy futurisztikus high-concept  thrillernek ígérkezik, és már nagyon nagy várakozás övezi. Hollywoodban máris dolgoznak a megfilmesítésén. A jogokat a Sonynak sikerült megszereznie, ráadásul kimagaslóan magasnak számító árért, 1,25 millió dollárért.

Dark Matter borítója forrás: Agave Könyvek

Dark Matter borítója
forrás: Agave Könyvek

A Dark Matter egy fizikus professzor történetét meséli el, akit egyik este elrabolnak, miközben hazafelé tart a családjához. Beadnak neki valamilyen tudatmódosító szert, majd később egy alternatív világban ébred, ahol az otthona nem az, ami korábban volt, a felesége nem ismeri fel és a fia sosem született meg. Ráadásul vadásznak rá.

Blake Crouch, az író forrás: Agave Könyvek

Blake Crouch, az író
forrás: Agave Könyvek

A regényhazai kiadásáról az Agave Könyvek kiadó egyelőre annyit árult el,  hogy az augusztusi világpremierről még nem tudják, tartható-e, de szeretnék minél előbb megjelentetni a könyvet, hogy a lehető leghamarabb eljusson a rajongókhoz.
Blake Crouch tavaly a Wayward Pines-trilógiával robbant be a köztudatba Magyarországon, és tett szert váratlanul nagy népszerűségre. Az Origo “Megmutatjuk, kit tartanak az új Stephen Kingnek” címmel
készített korábban interjút a szerzővel, a könyvek pedig mind a kritikusok, mind az olvasók körében nagy sikert arattak.

Információ forrása: Agave Könyvek

Ez is tetszeni fog...