Hatalmas bulik vannak Cannes-ban - Corn & Soda

Hatalmas bulik vannak Cannes-ban

Fotó: Klág Dávid, Index

A cannes-i filmfesztivál az egyik leghíresebb filmes esemény a világon. Szinte minden országból vannak nevezők. Megtiszteltetés rajta részt venni, és ennek a jelenlévők is örülnek. Egészen annyira, hogy minden egyes premier után óriási bulikat csapnak. Az egyik magyar-szlovák csapat bulikája viszont már a helyi rend őreinek is sok volt.

Az Out című szlovák-magyar-cseh-francia és lett koprodukció az Un Certain Regard elnevezésű blokkban mutatkozott be hétfő délután. Hatalmas tapsot kapott, siker örömmámor, volt minden mint karácsonykor. Össze is dobtak egy laza 9000 euróba kerülő bulit az elit Villa Schweppes nevű szórakozóhelyen. Ami egyébként az egyik legtrendibb szórakozóhely a városban, ahol lüktető technóra csapatják a gazdagok.

A lényeg, hogy a buli hevében úgy tűnik kitört egy kisebb verekedés is, amihez kihívták a zsarukat, akik bevitték a helyi őrsre a film rendezőjét, két producerét és a hangmérnökét is, akiről úgy tudni, hogy intézkedés közben eltört a karja. Azon kívül, hogy 3 órát kellett a rendőrségen eltölteniük, egyelőre többet nem lehet tudni.

A legszebb az egészben mégis az, ahogy ez kiderült. Ugyanis a Miskolcon végzett Kristóf György rendező egy emailt írt a fesztivál fő szervezőjének, ami az Index postaládájába is bekerült. Gondolom nem véletlenül, mert ha mégis, akkor valószínűleg a másnaposság miatt sikerült a cc-re kattintani.

A lényeg, hogy ezek után, mi nem is igazán annak az apának a történetére vagyunk kíváncsiak, akik északra utazik a jobb meló reményében, ugyanis ez az Out sztorija, hanem Kristóf György és kollégáinak az estéjéről készült felvételekre, amik szerintem simám kenderbe vernék Másnaposokat, de még a Project-X-et is.

Forrás: Index

Ez is tetszeni fog...