Heti DVD premierek - Magyarország - Corn & Soda

Heti DVD premierek – Magyarország

DVD premierek augusztus utolsó hetében.

Lucy (Lucy, 2014)

Luc Besson legújabb akcióthrillerében a mit sem sejtő, átlagos lány Lucy (Scarlett Johansson) sötét üzletbe keveredik, egy szintetikus kábítószert rejtő csomagot kell a testében átcsempészni a határon. A tasak azonban kiszakad, a szer pedig a szervezetébe kerülve olyan emberfeletti képességekkel ruházza fel, melyek által megállíthatatlanná válik.

 

Doboztrollok (The Boxtrolls, 2014)

A viktoriánus kort idéző Sajthida utcái alatt igazi rémek élnek, akik éjjelente elrabolják a városka gyermekeit és sajtjait. A valóság viszont teljesen más, a doboztrollok különc, de szeretnivaló csodabogarak, akik a csatornákban élnek, sőt egy árva kisfiút nevelgetnek. A kukabúvárokra azonban nagy veszély leselkedik, egy gonosz féregirtó feltett szándéka az ő kiirtásuk, de a fiúcska és egy kislány segítségével felveszik a harcot.

 

Sráckor (Boyhood, 2014)

Richard Linklater drámájában a hatéves Mason (Ellar Coltrane) életútját követhetjük nyomon legradikálisabb korszakában. Keményen dolgozó, őt és testvérét egyedül nevelő édesanyja (Patricia Arquette) úgy dönt, hogy Houstonba költöznek, pont mikor apjuk (Ethan Hawke) is belépne életükbe. Mason az elkövetkező esztendőkben veszélyek, nevelőszülők, vágyak útvesztőjének során találja meg saját életének útját és célját.

Ez is tetszeni fog...