Heti mozipremierek – Egyesült Államok 15. hét - Corn & Soda

Heti mozipremierek – Egyesült Államok 15. hét

Heti mozipremierek az Egyesült Államokban április ötödikén.

Shazam! (2019)

Mindannyiunkban lakozik szuperhős, csak egy kis varázslat kell, hogy elő is bújjon. Billy Batson esetében csak a SHAZAM szót kell hangosan ordítania, és a tizennégy éves árva fiúból máris szuperhős lesz.

Pet Semetary (2019)

Dr. Louis Creed és felesége, Rachel Bostonból Maine vidéki részére költöznek két fiatal gyerekükkel. Azonban a család felfedez egy furcsa temetkezési helyet, amely mélyen a fák között fekszik otthonuk közelében.

The Best of Enemies (2019)

Ann Atwaternek szembe kell néznie C.P. Ellisszel, aki a Ku Klux Klan egyik legnagyobb alakja. 1971-ben járunk Észak-Karolinában, ahol az iskolák integrációja egyre fontosabb lesz.

High Life (2018)

Egy apa és lánya az űr mélyén próbálnak élni, és megküzdeni az elszigeteltséggel.

Amazing Grace (2018)

Ebben a dokumentumfilmben megismerhetjük Aretha Franklin korai éveit, aki 1972-ben még templomi kórusban énekelt.

Peterloo (2018)

1819-es peterloo-i mészárlás története, amelyben a brit erők megtámadtak egy demokrácia párti felvonulást Manchesterben.

Teen Spirit (2018)

Violet visszahúzód tiniként csak arról álmodik, hogy kiszabadulhasson a kisvárosból, és valóra váltsa álmát, hogy énekes legyen. Egy fura mentor segítségével egy helyi versenyre jelentkezik, ami igazi próbája lesz tehetségének.

The Public (2018)

Egy csapat hajléktalan kerül összetűzésbe a rendőrséggel Cincinnatiben, amikor is menedéket keresnek a hideg elől a helyi könyvtárban.

Billboard (2019)

Caseynek valamit ki kell találnia, hogy megmentse a rádióadóját. Ennek érdekében kitalál egy plakátos versenyt, amelyben a jelentkezőnek egy kirakatban kell élnie az életét.

Suburban Birds (2018)

Egy kertvárosi környéken furcsa jelentségeket észlelnek, ezért egy csapat mérnököt küldenek a területre. Hao is megérkezik, és napokat tölt azzal, hogy az üres kertvárosban vándorol nehéz felszerelésével. Hamarosan azonban egy általános iskolás kisfiú naplójából kiderülnek a titkok.

Storm Boy (2019)

Michael Kingley sikeresen nyugdíjazza magát, de hamarosan olyan képeket lát a múltból, amiket képtelen megmagyarázni, így vissza kell emlékeznie rég elfeledett gyerekkorára, ahol is teljes elszigeteltségben élt az apjával.
Ez is tetszeni fog...