Heti mozipremierek – Egyesült Államok 20. hét - Corn & Soda

Heti mozipremierek – Egyesült Államok 20. hét

Heti mozipremierek az Egyesült Államokban május 25-én.

Solo: A Star Wars Story (2018)
Egyik kalandja során Han Solo találkozik jövendőbeli segédével, Chewbaccával és Lando Calrissiannal évekkel a Lázadás előtt.

How to Talk to Girls at Parties (2017)
Egy földönkívüli a galaxis körüli utazás során elszakad a csoportjától és két fiatallal találkozik a világ egyik legveszélyesebb helyén: London külvárosában, Croydonban.

The Gospel According to André (2017)
Ebben a filmben megismerhetjük André Leon Talley életét és karrierjét.

Summer 1993 (2018)
Az édesanyja halála után a hatéves Fridát elküldik a nagybátyja családjához, hogy vidéken éljen. Azonban Frida számára igencsak nehéz elfelejtenie az édesanyját és megszokni az új életét.

In Darkness (2018)
Egy vak zenész egy gyilkosság elkövetését hallja meg a felette lévő lakásban, amely aztán megnyitja előtte London alvilágának kapuit.

Mary Shelley (2017)
Szerelmi történet a költő, Percy Shelley és a 18 éves Mary Wollstonecraft Godwin között, amely aztán arra inspirálta Maryt, hogy megírja a Frankensteint.

The Misandrists (2017)
A Misandrists története Volkerrel kezdődik, aki sérült lábával próbál kijutni az erdőből, miközben a rendőrség üldözi. A férfi aztán találkozik két fiatal nővel, Hildével és Isoldével farmházukban, akik segítenek a sérült férfinek. Ám hamarosan fény derült Volker sötét titkára.

Ez is tetszeni fog...