Heti mozipremierek - Egyesült Államok 22. hét - Corn & Soda

Heti mozipremierek – Egyesült Államok 22. hét

Heti mozipremierek az Egyesült Államokban június másodikán. 

Wonder Woman (2017)
Mielőtt Wonder Woman lett volna, ő volt Diana, az Amazon hercegnője, jól kiképzett harcos. Azonban, amikor egy pilóta lezuhan és elmondja a külső világ gondjait, akkor Diana elhagyja az otthonát, hogy harcoljon a világ jövőéért.

Captain Underpants: The First Epic Movie (2017)
Két nagyon találékony vicceskedő, George és Harold hipnotizálják az igazgatójukat, elhitetve vele, hogy ő Alsónadrág Kapitány.

Dean (2016)
Egy vígjáték a veszteségről, gyászról és a szerelem erejéről. Dean New Yorkban élő illusztrátor, de beleszeret egy Los Angelesben élő nőbe, miközben megpróbálja megakadályozni apját, hogy eladja családi otthonukat az édesanyja virrasztásán.

3 Idiotas (2017)
Egy csapat barát izgalmas kalandra indul, hogy megkeressék szobatársukat, aki a diplomaosztó napján minden nyom nélkül eltűnik.

Past Life (2016)
Az 1970-es években ismerhetjük meg két lánytestvér történetét. Egy magába forduló zenész és egy igazán vagány újságíró történetét. Ketten egy háborús rejtélyt fednek fel, amely árnyékot vet egész életükre.

Band Aid (2017)
Egy házaspár képtelen abbahagyni a marakodást, utolsó próbálkozásuk házasságuk megmentésére, hogy bandát kezdenek, és harcaikat dalba foglalják.

Vincent N Roxxy (2016)
Egy kisvárosi magánzó punk rocker szerelembe esik, miközben közösen kell menekülniük újdonsült szerelmével az erőszak elől, ami mindenhova követi őket.

kiemelt kép forrása: Wonderwomanfilm.com

Ez is tetszeni fog...