Heti mozipremierek – Egyesült Államok 26. hét - Corn & Soda

Heti mozipremierek – Egyesült Államok 26. hét

Heti mozipremierek az Egyesült Államokban június 28-án.

Annabelle Comes Home (2019)

Miközben egy tinilány Ed és Lorraine Warren lányára vigyáz véletlenül felébreszteni egy ördögi teremtmény lelkét.

Yesterday (2019)

Egy nehézségekkel küzdő zenész ráébred, hogy ő az egyetlen ember a világon, aki emlékszik a The Beatlesre, mivel egy alternatív univerzumban ébred.

Maiden (2018)

A huszonnégy éves Tracy Edwards történetét ismerhetjük meg, aki hajókon dolgozik szakácsként, és ő lesz a vezetője az első csak női személyzettel felszerelt hajónak, akik jelentkeznek a Whitbread nevű versenyre 1989-ben.

Ophelia (2018)

A Hamlet újragondolása Ophelia szemszögéből.

Three Peaks (2018)

Aaron szeretne igazi családban élni barátnőjével, és annak nyolcéves fiával, azonban a magas csúcsok tetején igazi hatalmi játszmába kezdenek.

Better Days (2019)

Amikor eljön a kínai gaokao ideje, az egész ország leáll. Közel tíz millió középiskolás diák teszi le a főiskolai felvételi vizsgáját, ami az egész életüket meghatározza. Sokszor az egész család sorsa múlik az eredményeken.

The Other Side of Heaven 2: Fire and Faith (2019)

John H. Groberg visszatér Tongába a hatvanas években a feleségével és öt fiatal gyermekükkel. A hatodik gyermekük komoly betegséggel születik, ami az egész családot próbatétel elé teszi.

The Last Whistle (2019)

Amikor a helyi iskola menő focijátékosa összeesik az edzés alatt, mindenki az edző felé fordul. Az edző nem csökkenti a súlyt a fiúkon, mindennek ellenére meg akarja nyerni a bajnokságot.


Ez is tetszeni fog...