Heti mozipremierek - Egyesült Államok 35. hét - Corn & Soda

Heti mozipremierek – Egyesült Államok 35. hét

Heti mozipremierek az Egyesült Államokban szeptember elsején.

Tulip Fever (2017)
Egy művész szerelembe esik egy fiatal házas nővel, akinek a portréját festi a Tulipán-láz idején a 17. századi Amszterdamban.

Unlocked (2017)
Egy CIA ügynöknek Londonba kell menni, hogy megakadályozzon egy biológiai támadást.

Close Encounters of the Third Kind (1977)
Egy harmadik típusú találkozás után egy munkás erős késztetést érez, hogy egy elhagyatott területre menjen a vadonba, ahol valami elképesztő történik.

Dolores (2017)
Dolores Huerta az ötvenes években a nemi egyenlőségről kezd vitába. A nő tizenegy gyermeket nevel, három házasságot vészelt át és majdnem halálra veri a San Francisco-i rendőrség taktikai osztaga.

Viceroy’s House (2017)
India utolsó alkirálya, Lord Mountbatten azt a feladatot kapja, hogy figyeljen brit India átalakulására független állammá, azonban igen sok konfliktussal kerül szembe.

Do It Like an Hombre (2017)
Raúl, Eduardo és Santiago boldog és “könnyű” életet élnek gyerekkoruk óta, amíg egy nap Santiago bevallja nekik, hogy meleg.

The Teacher (2016)
Az új tanár, Maria Dradechova érkezése óta felfordul az élet Pozsony egyik kertvárosi iskolájában 1983-ban. A tanárnő megkérdőjelezhető viselkedése és az egyik diák öngyilkossági kísérlete arra sarkallja az igazgatót, hogy összehívjon egy megbeszélést. A szülők petíciót írnak alá Miss Drazdechova ellen, hogy kitegyék az iskolából, azonban a nőnek a kommunista párttal is vannak kapcsolatai.

Temple (2017)
Három amerikai turista egy titokzatos térképet követ Japán erdőségeibe, hogy egy ősi templomot keressenek, azonban egy ősi erő mindent megváltoztat.

Jackals (2017)
Az 1980-as években egy elidegenedett család felbérel egy beépített embert, hogy szerezze vissza tinédzser fiukat egy gyilkos szektából, azonban ez nem olyan egyszerű, mint azt elsőre gondolják.

I Do…Until I Don’t (2017)
Nagyszerű vígjáték a házasság jelentőségéről.

Ez is tetszeni fog...