Heti mozipremierek – Egyesült Államok 36. hét - Corn & Soda

Heti mozipremierek – Egyesült Államok 36. hét

Heti mozipremierek az Egyesült Államokban szeptember hatodikán.

It Chapter Two (2019)

Huszonhét évvel az első találkozás után a Vesztesek Klubjának újra meg kell küzdenie a félelmetes Pennywise-zal.

Linda Ronstadt: Sound of My Voice (2019)

Linda Ronstad a hatvanas években robbant bele csodálatos hangjával a közéletbe, ebben a filmben a korai húszas éveit ismerhetjük meg.

Chhichhore (2019)

Egy csapat barátot ismerhetünk meg ebben a filmben, akik lassan belépnek a középkorúságba a saját útjukon.

Ms. Purple (2019)

Egy fiatal nő karaokés műsorvezetőként dolgozik Koreatownban, és hamarosan találkozik elidegenült bátyjával haldokló apjuk mellett.

Rapid Response (2019)

1966-ban egy orvostanhallgató megkapja élete lehetőségét, amikor felkérik önkénteskedni az Indianapolis 500-ba. Ami először élete legnagyobb lehetőségének tűnik, arról hamarosan kiderül, hogy milyen gondokat is hoz a csillogó élet.

Blink of Eye (2019)

Bepillantást nyerhetünk a 2001-es Daytona 500-ba, ahol Micheal Waltrip és Dale Earnhardt Jr. voltak a sztárok.

Edie (2017)

A 83 éves Edie hisz abban, hogy sosincs késő. Összepakolja régi táskáját, és hátrahagyja életét. Célja, hogy megmássza Skócia impozáns hegyét, a Mount Suilvent.

Night Hunter (2018)

Egy leharcolt seriff, az őrs és egy helyi igazságosztó felgöngyölít egy ügyet, amelyben egy férfit lepleznek le, aki számos nő haláláért felelős.

Mr. Klein (1976)

Párizsban járunk 1942-ben. Robert Kleinnek jól berendezett lakása, szeretője van és az üzlete is virágzik. A zsidók diszkriminációval néznek szembe a francia kormány által kiadott rendeletekkel, így könnyedén tesz szert potom áron csodás műalkotásokra. A kényelmes életét az kavarja fel, amikor kiderül, hogy van egy másik Robert Klein is Párizsban, egy furcsa zsidó ember, akivel hamarosan közelebbi kapcsolatba kerülnek.Ez is tetszeni fog...