Heti mozipremierek - Egyesült Államok 38. hét - Corn & Soda

Heti mozipremierek – Egyesült Államok 38. hét

Heti mozipremierek az Egyesült Államokban szeptember 22-én.

Kingsman: The Golden Circle (2017)
Amikor a főhadiszállást lerombolják, és a világot fenyegetik, akkor a titkos Kingsman szervezetnek muszáj szövetséget kötnie az Egyesült Államokkal, hogy együtt győzzék le az ellenséget.

The LEGO Ninjago Movie (2017)
Hat fiatal ninja, Lloyd, Jay, Kai, Cole, Zane és Nya arra vannak felkérve, hogy védjék meg otthonukat, amelyet Ninjagónak neveznek. Éjjelente tehetséges harcosokká változnak, ám nappal csak hétköznapi tinik, akik a középiskolával küzdenek meg.

Battle of the Sexes (2017)
Igaz történet egy 1973-as teniszmeccsről, amely Billie Jean King és Bobby Rigg között zajlott le.

Friend Request (2016)
A népszerű főiskolás lány kegyetlenül visszautasítja egy fura lány barátfelkérését a neten, így hamarosan démoni erőkkel kell felvennie a harcot, amelyek őt és barátait is támadják.

Victoria and Abdul (2017)
Victoria királynő furcsa barátságot alakít ki egy fiatal indiaival, Abdul Karimmal.

Stronger (2017)
A Stronger Jeff Bauman inspiráló élettörténetét mutatja be, aki a remény szimbóluma lett a borzalmas bostoni bombázások után.

Woodshock (2017)
Egy nő mélyebb paranoiába esik, miután halálos drogot vesz be.

The Tiger Hunter (2017)
Egy fiatal indiai férfi a hetvenes években Chicagóba költözik, hogy mérnök legyen, de amikor ez nem sikerül neki, akkor furcsa barátaival költözik össze, és vissza akarja nyerni gyerekkori szerelmét.

The King’s Choice (2016)
1940. április kilencedikén a német hadigépezet megérkezik Oslóba. A norvég királynak olyan döntést kell hoznia, amely örökre megváltoztatja az országot.

Bobbi Jene (2017)
A Bobbi Jene egy igazi szerelmi történet, amelyben a dilemmák és az ambíciók is terítékre kerülnek. A film egy nő harcáról szól a függetlenségért, aki megpróbál sikeresen lenni egyedül a tánc világában.

 

Ez is tetszeni fog...