Heti mozipremierek - Egyesült Államok 40. hét - Corn & Soda

Heti mozipremierek – Egyesült Államok 40. hét

Heti mozipremierek az Egyesült Államokban október hatodikán.

Blade Runner 2049 (2017)
Egy fiatal szárnyas fejvadász felfedez egy régen eltemetett titkot egy másik fejvadásszal, Rick Deckarddal kapcsolatban, aki harminc évvel ezelőtt tűnt el.

My Little Pony: The Movie (2017)
Sötét erő fenyegeti Ponyville-t, éppen ezért a póniknak el kell hagyniuk Equestriát, hogy új barátokra leljenek, akik segíthetnek megvédeni otthonukat.

The Mountain Between Us (2017)
Egy tragikus repülőszerencsétlenség után két idegennek muszáj összefognia a túlélés érdekében egy hófedte hegy tetején. Hamarosan ráébrednek, hogy a segítség nem jön értük, ezért ketten kell túlélniük a vadonban.

The Florida Project (2017)
Egy nyár során követhetjük nyomon a hatéves Moonee-t, aki igazi kalandokba bonyolódik barátaival, miközben mindannyian Disney World árnyékában élnek.

Una (2016)
Egy nő konfrontációja egy idősebb férfival, aki régen a szomszédja volt. A nő csak azt akarja felderíteni, hogy a férfi miért hagyta magára, miután szexuális kapcsolatot létesítettek tizenhárom éves korában.

Dina (2017)
Egy kertvárosi nő és egy Walmartban dolgozó ajtónálló különleges szerelmi története.

Walking Out (2017)
Egy városi tini Montanába utazik, hogy vadásszon elidegenedett apjával. Apa és fia szenvednek attól, hogy kapcsolatot létesítsenek, azonban a vadon mindent megváltoztat.

Ez is tetszeni fog...