Heti mozipremierek - Egyesült Államok 42. hét - Corn & Soda

Heti mozipremierek – Egyesült Államok 42. hét

Heti mozipremierek az Egyesült Államokban október huszonhatodikán.

Suspiria (2018)
Egy felújított tánctársaság lesz a sötétség középpontja, amely magával rántja az igazgatót, egy tehetséges fiatal táncost és egy gyászoló pszichológust is. Hamarosan elkezdődik a rémálom.

Hunter Killer (2018)
Egy amerikai tengeralattjáró kapitánya egy csapatba kerül egy tengerészgyalogossal, hogy megmentsék az orosz elnököt, akit elraboltak.

Johnny English Strikes Again (2018)
Egy hackelés nyomán kiderül Johnny English valós személyazonossága is, ezért vissza kell térnia a nyugdíjból, hogy lenyomozza a hackert.

Indivisible (2018)
Ebben a filmben megismerhetjük Chaplain Darren Turner és felesége, Heather elképesztő történetét. Miután túlélik a háborús megpróbáltatásokat, új nehézséggel néznek szembe: a házasságukat kell megmenteniük.

Stuck (2017)
Hat idegen New York City metrójában ragad, és hihetetlen módokon változtatják meg egymás életét.

Burning (2018)
Egy részmunkaidős munkás, Jong-su összetalálkozik kézbesítés közben Hae-mi-vel, akivel ugyanott élnek. Hae-mi megkéri, hogy vigyázzon a macskájára, amíg Afrikába utazik. Amikor Hae-mi visszatér, bemutatja Bent Jong-su-nak, akivel Afrikával találkozott.

London Fields (2018)
Nicola Six úgy gondolja, előre látta közelgő halálát, amelyben gyilkosság áldozata lesz, ezért három afférba kezd három férfival, és nagyon jól tudja, hogy az egyik a gyilkosa lesz.

The Fog (1980)
Földöntúli köd ereszkedik egy tengerparti kisváros pontosan száz évvel azután, hogy egy titokzatos hajó süllyedt el a tengerbe.

Senso (1954)
Egy zavart és neurotikus olasz bárónő veszélybe sodorja az egész országot, amikor viszonyt kezd egy osztrák főhadnaggyal.

 

Ez is tetszeni fog...